Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / review: Is ShopKorting.nl betrouwbaar?

Wil je lid worden van Shopkorting.nl? Lees dan eerst deze review. Wij raden je aan om lid te worden van Euroclix in plaats van Shopkorting. Euroclix is namelijk de beste casbacksite van Nederland. Waarom Shopkorting dat niet is lees je hieronder.

Laten we vooropstellen dat het wel degelijk een prima website is. Echter, bij cashback is het niet nodig om van meerdere sites lid te worden, maar moet je vooral lid worden van de websites waar je de hoogste casbackkorting krijgt en welke het meest betrouwbaar is. Dus je gewoon moet bij de allerbeste lid worden.

Shopkorting is dat niet omdat ze op een aantal punten niet maximaal scoren. Ten eerste werken ze samen met een beperkt aantal webshops. Waar veel concurrenten samenwerken met toch wel 2500 webwinkels of meer, doet shopkorting.nl dat "slechts" met een kleine 1500.

Daarnaast is het proces om cashback te krijgen minder gemakkelijk dan bij andere casbacksites. De meest moderne van deze sites hebben namelijk tegenwoordig een handige toolbar / extensie die je kan installeren, die automatisch je erop attendeert als je ergens cashback kan krijgen. Je krijgt dan een herinnering als je naar een webwinkel surft. Met één klik kun je dan alsnog je aankoop & korting alsnog simpel registreren.

Dit is wel zo handig omdat je het dan niet meer vergeet korting te krijgen (anders laat je gratis geld liggen, zonde!) en ook omdat je dus niet meer de duizenden webshops uit je hoofd hoeft te leren waar je überhaupt korting kan krijgen! Shopkorting heeft deze toolbar niet, waardoor je eerst moet inloggen bij hen en door moet klikken op een speciale link naar de webwinkel. Dat is wat omslachtig.

Bovendien maakt dit het ook foutgevoeliger. Dus zijn er online best wat klachten te vinden van mensen die geen beloning kregen terwijl ze wel degelijk een aankoop met korting hadden gedaan! Nu gebeurt dit bij bijna elke cashbacksite wel eens hoor omdat het een lastig proces blijft, maar ook de klantenservice blijkt niet altijd even meegaand.

Qua hoogte van de cashback doet Shopkorting het niet slecht. Echter bij Euroclix worden je punten tot 70% meer waard naarmate je meer spaart. Bovendien krijg je bij Shopkorting geen aanmeldbonus terwijl je bij Euroclix na inschrijven gelijk € 2,55 cadeau krijgt!

Afsluitend krijg je bij Euroclix ook nog eens die € 2,55 als je vrienden of familie aanbrengt + 10% over de cashback die zij verdienen! Daarmee kan je dus heel veel extra sparen.

Tue, 12 March

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook