Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / review: is iPay betrouwbaar?

iPay.nl is niet alleen een cashbacksite maar ook een online spaarprogramma. Dit maakt dat je er op veel meer manieren geld kan verdienen dan alleen door middel van cashback shoppen / winkelen. Daarom staat deze website ook in onze Top 3 beste cashbacksites. Maar er zijn meer redenen voor blijkt uit onze ervaring, en die lees je terug in deze recensie:

Het is namelijk ook als cashbacksite een heel goede speler met een goed werkend en modern platform. Ten opzichte van de concurrentie geven ze ook geld terug op aankopen bij een hoop verschillende webshops, liefst meer dan 3700 op dit moment! Terwijl de concurrentie vaak samenwerkt met '"slechts" ommenabij de 2500 webwinkels. Ook zitten alle belangrijke en grote spelers hiertussen zoals Bol.com, Coolbue, Wehkamp en ga zo maar door.

De hoogte van de cashback / de casbackpercentages zijn daarnaast ook prima. Je krijgt dus een goede vergoeding. Omdat de site ook goed werkt en er bovendien een handige extensie / toolbar is die je kan downloaden gaat het registreren van je aankoop en daarmee cashback nooit fout. Die toolbar geeft namelijk vanzelf een seintje als je cashback kan krijgen. Hoef je ook niet die 3700 webshops uit je hoofd te leren... :-)

Een extra voordeel is dat je ook een beloning krijgt als je vrienden of familie als lid aanbrengt. €2,- per keer en dat verdient lekker snel. En daar blijft het niet bij, want als die vrienden weer cashback shoppen krijgt jij ook nog eens 10% over hun verdiensten! Voor altijd! Dat is lekker makkelijk verdienen.

Maar het belangrijkste voor ons is toch de betrouwbaarheid. Er zijn eigenlijk niet echt klachten te vinden over iPay en dat komt gewoon omdat alles goed werkt, de klantenservice uitstekend is en je altijd je geld goed krijgt uitbetaald, of dat nu is in geld naar je bankrekening of in cadeaukaarten, het gaat gewoon goed en zo hoort het ook. iPay is dus betrouwbaar.

Sat, 27 April

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook