Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / reviews: is NuCash Betrouwbaar?

Nucash.nl staat met trots op nummer 2 in onze Top 3 beste cashback sites in Nederland (achter de nr. 1 Euroclix). In deze recensie leggen we je uit hoe dat zo gekomen is. We vinden deze website niet voor niets zo goed, dus hij verdient ook wel een eigen review. Het zal je dus ook niet verbazen dat die positief is. Heb je dus nog twijfels: niet nodig! Gewoon aanmelden en lid worden.

Voordat we de diepte induiken waarom het een goede cashbacksite is, willen we je eerst even melden dat betrouwbaarheid eigenlijk nog veel belangrijker is. Dat geldt voor alle soort sites die we reviewen. Want het is allemaal leuk dat je cashback krijgt via welk programma dan ook, maar als dat continu verkeerd gaat en ook het uitbetalen van je verdiende cashback naar je bankrekening niet goed loopt dan heb je er toch niks aan.

Bij Nucash hebben we ondervonden dat dit zeer betrouwbaar is. Je kan dan ook bijna geen klachten over ze vinden op het internet en wij hebben ze zelf ook niet ontvangen. Ook uit onze eigen ervaringen blijkt dat we altijd netjes ons verdiende geld terug krijgen en dat dit vrij snel op onze rekening wordt gestort. Check!

Dan over de cashbackvergoeding zelf: die is goed / hoog als je het vergelijkt met andere sites. Bovendien krijg je korting bij meer dan 3500 verschillende webwinkels. Dit is veel meer dan concurrenten die vaak niet veel verder komen dan pakweg 2500 webshops waar ze mee samenwerken.

Bijkomend voordeel is de toolbar die Nucash biedt. Deze kan je downloaden zodat je automatisch een seintje krijgt als je bij een shop cashback kan verdienen. Dit is handig om twee redenen: 1) je kan nooit meer vergeten om aanspraak te maken op je cashback korting, en 2) je hoeft niet de 3500 winkels uit je hoofd te leren waar je voordelig kan shoppen. Bij sites die dit niet hebben gaat het vaak mis en dat is zonde van je gratis korting!

Laatste leuke feit om te melden is dat Nucash ook andere verdien methodes aanbiedt dan enkel cashback. Zo kan je ook vrienden en familie lid maken. Je krijgt dan een eenmalige beloning van € 2,- maar ook nog eens 10% bonus over de cashback die zij weer verdienen! Dit kan heel hard oplopen dus als je veel mensen aanmeldt. Daarnaast krijg je ook een vergoeding voor simpele taken als mails lezen, advertenties bekijken en klikken op banners. Als laatste is er een dagelijkse Jackpot waar je gratis aan meedoet en tot € 50,- per keer mee kan winnen!

Wed, 15 May

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook