Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Gekkengoud betrouwbaar? Ervaringen / reviews

Gekkengoud is een van de vele cashbacksites die je online kan vinden. De vraag is echter of je jezelf hier moet willen aanmelden, of liever bij een concurrent die wellicht beter is? Is Gekkengoud betrouwbaar? En de moeite waard? Nou om maar meteen met de deur in huis te vallen: JA, je doet er goed aan om lid te worden bij Gekkengoud.

Het is namelijk een prima cashback platform die goede cashbackkorting geeft bij 3500 webshops, en dat is meer dan bij bijna alle andere vergelijkbare partijen. Daar zitten alle grote namen bij zoals Bol.com, HEMA, GROUPON, Body & Fit, Media Markt, Thuisbezorgd, AH.nl en nog veel meer. Maar er is meer dat in het voordeel spreekt. Zo zijn ze zeer betrouwbaar. We hebben dit zelf getest door lid te worden en krijgen al jarenlang netjes altijd onze verdiensten uitbetaald op onze bankrekening. Cashback gaat nooit verkeerd, de klantenservice is netjes, de site werkt naar behoren.

Daarnaast zijn er buiten cashback nog meer manieren om extra saldo te sparen. Zo krijg je een vergoeding voor het klikken op reclamemails, het schrijven van reviews over de webwinkels die zijn aangesloten, het klikken op banners en kan je zelfs meedoen aan betaalde marktonderzoeken omdat Gekkengoud een eigen panel beheert. Je kan dus niet alleen geld besparen, maar ook nog eens een extraatje bijverdienen.

Terug naar de cashback: de hoogte van de korting die ze geven is bovengemiddeld in de markt. Daarnaast doen ze dit dus bij veel shops. Maar die hoef je niet allemaal uit je hoofd te leren, want je kan een prettige toolbar installeren die automatisch voor je registreert als je bij een webwinkel gaat shoppen waar je korting kan krijgen. Dan kan je dit dus ook niet meer vergeten.

Achtergrondinformatie: Gekkengoud is ooit begonnen als zelfstandig en onafhankelijke cashback site. Hij is later gekocht door de huidige eigenaar Orange Buddies Media. Zij hebben meerdere van dit soort cashbacksites, wel meer dan honderd door heel Europa. Ze doen dit al sinds 2009 en hebben inmiddels samenwerkingen met meer dan 30.000 webwinkels als partner en in totaal meer dan 8 miljoen leden (!)

Thu, 14 May

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook