Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Bezuinigen op boodschappen

Boodschappen zijn een kostenpost waar veel mensen op willen besparen. Dat komt omdat het een redelijk grote uitgave is, en omdat je er elke keer bij de kassa weer mee wordt geconfronteerd hoeveel je kwijt bent. Dat in tegenstelling tot andere uitgaven die ongemerkt van je rekening gaan.

Er zijn best veel manieren om minder uit te geven aan de inkopen bij de supermarkt, wij geven je onze tips:

  1. Stel een budget vast en ga daar niet overheen;
  2. Maak een boodschappen lijstje en houd je daaraan;
  3. Ga niet met een honger gevoel boodschappen doen, dan heb je vaker last van impuls aankopen;
  4. Doe 1 keer per week boodschappen, dan kom je minder vaak in de verleiding teveel te kopen;
  5. Koop voornamelijk aanbiedingen;
  6. Koop het huismerk of budget merken;
  7. Koop minder luxe producten;
  8. Bezuinig op boodschappen die je niet per se nodig hebt, zoals lekkers. Dat is vaak ook duurder dan de gezonde voeding die je wel nodig hebt.

Wat alleen zo jammer is aan de bovenstaande methoden is dat je er dingen voor moet laten. De goedkopere producten die je namelijk koopt zijn vaak minder lekker, en soms zelfs ook minder gezond. Bovendien haal je de meeste besparing uit de dingen die je niet koopt, en dan vooral lekkere dingen die het leven net wat aangenamer maken zoals lekkere drankjes en snacks. Wij raden je daarom aan om niet per se op je boodschappen te besparen, maar op andere kosten zodat je meer geld overhoudt om wel gewoon lekker en gezond te blijven eten.

Er zijn namelijk heel veel andere manieren van besparen die je veel meer kunnen opleveren. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet in ons bespaarplan . Wij dragen daar alleen besparingen aan waarvoor je niks hoeft te laten, maar waarmee je wel je geldzorgen kunt verminderen. Zowel je variabele kosten als je vaste lasten gaan omlaag, en je houdt meer over. Denk aan het afsluiten van goedkopere abonnementen voor tv, internet, bellen , mobiele telefonie en verzekeringen. Leer hoe je altijd extra korting kunt krijgen bij duizenden webshops, en hoe je met een gratis tankpas 6 cent extra korting krijgt per liter brandstof (benzine, diesel en LNG).

Mocht je nog meer willen besparen dan kun je dat altijd nog doen op je boodschappen, maar met de ruim €8000,- die je met het bespaarplan per jaar uitspaart hopen we dat het niet eens meer nodig is.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!