Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op marktplaats

Marktplaats is een advertentie website. Opgericht eind jaren '90 werd de site al snel een daverend succes. Inmiddels is de website niet meer weg te denken en staat het in de top 10 van best bezochte websites van Nederland met miljoenen bezoekers per dag. Van oudsher word er op de website vooral gehandeld in tweedehands spullen, en nu nog steeds bezoeken mensen de website vooral om te zoeken naar koopjes en goede aanbiedingen. En daarmee besparen ze veel geld.

Er is namelijk niets mis met tweedehands spullen. Soms zitten ze zelfs nog ongebruikt in de doos, maar betaal je er veel minder voor. En dat is niet het enige voordeel. Daarentegen zitten er ook nadelen aan het kopen van tweedehands spullen via Marktplaats:


Voordelen:

  1. Lagere prijs;
  2. Je betaalt geen btw;
  3. Makkelijk zoeken en vergelijken van producten;
  4. Het is best leuk om een voordelig koopje te vinden!


Nadelen:

  1. Geen garantie op kwaliteit;
  2. Je kunt het niet retourneren of ruilen;
  3. Je moet het vaak zelf gaan halen op laten opsturen;
  4. Er zijn via Marktplaats helaas ook veel oplichters actief.

Er zijn echter ook andere opties om geld te besparen, waar minder nadelen en risico’s aan kleven. Wij vinden namelijk dat geld besparen ook mogelijk is zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Daar zijn best veel manieren voor, alleen zijn er helaas veel mensen die niet weten welke. Daarom zijn we deze website begonnen om meer mensen te helpen met besparen. Dan houd je meer geld over voor andere dingen, juist die dingen die het leven leuker maken. Zo vinden wij geld uitsparen op lekker eten of een dagje / avondje weg uit den boze. En omdat ook wetenschappelijk bewezen is dat het kopen van nieuwe dingen zoals kleding mensen blij maakt vinden we tweedehands spullen kopen niet de beste manier van uitgaven verminderen.

Voordat je dus tweedehands spullen gaat kopen om kosten te verlagen, raden wij je dus aan om andere methoden te proberen waarbij je simpelweg minder betaalt voor hetzelfde. Zo krijg je met cashback shoppen standaard extra korting op al jouw online aankopen bij duizenden webshops, waaronder de meest bekende als bol.com en Zalando. Kijk ook eens naar ons bespaarplan : Hierin hebben we in een overzichtelijke checklist alle manieren onder elkaar gezet waarmee jij geld kunt besparen op je vaste lasten en variabele kosten. Deze tips zijn geheel gratis en vrijblijvend, en kunnen je duizenden euro’s per jaar schelen!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!