Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Makkelijk geld besparen? Koop via internet!

Er wordt tegenwoordig steeds gekocht via internet. Niet voor niets raken de winkelcentra steeds leger en gaan mensen niet meer naar de stad om kleding te kopen. Met de opkomst van vele webshops is winkelen namelijk heel makkelijk geworden. Je hoeft er het huis niet meer voor uit, het wordt soms zelfs nog dezelfde dag bezorgd en je mag vaak gratis retourneren. Ideaal! Dat gemak is niet het enige voordeel dat hoort bij online winkelen. Via internet kun je ook heel gemakkelijk verschillende producten van meerdere aanbieders vergelijken op allerlei eigenschappen. Prijs, maar ook andere dingen die jij belangrijk vindt. Daar mee vind je niet alleen keer op keer de goedkoopste deal, maar ook juist het best passende aanbod bij jouw behoeften. Daarmee ben je beter en goedkoper uit.

En dan vertellen wij je nu ook nog eens dat je bovenop die betere en goedkopere deal ook nog eens standaard extra korting kunt krijgen! Bovenop lopende acties en geldende aanbiedingen! Hoe? Dit noemen wij cashback shoppen. Er zijn speciale websites die jou geld terug geven (cashback) wanneer jij via hun website winkelt bij de webshops waar zij mee samenwerken. Het enige wat je hoeft te doen is niet direct surfen naar de webshop, maar via hun website op een link naar de webshop klikken. Verder merk je geen verschil. Sommige van deze cashback site hebben zelfs een toolbar die je kunt installeren waarmee dit automatisch gaat en je altijd je cashback krijg, ook als je wel direct naar een van de duizenden webshops gaat waarmee ze samenwerken. En daar zitten alle grote sites bij zoals Bol.zom, Hema, Zalando, Body & Fit shop etc.

Je vraagt je vast af, waarom geven ze me die cashback? Heel simpel: elke keer als de cashback website iemand doorverwijst naar een webshop die vervolgens iets koopt, krijgen ze daar een vergoeding voor. En om jou te motiveren om te blijven kopen via hun links geven ze jou een deel van die vergoeding terug als bedankje.

Hoeveel scheelt dit dan? Ook een goede vraag. Dat ligt uiteraard aan de afspraken tussen de webshop en cashback website. Soms krijg je een vaste cashback per bestelling, maar vaak krijg je een percentage terug van je aankoop. Op duurdere producten is dit vaak 2-5%, maar met bijvoorbeeld kleding en elektronica kan dit oplopen tot 15%.

Waar kan ik beginnen? Logisch dat jij je dat nu afvraagt. Er zijn meerdere cashback sites, maar wij raden je aan om degene te kiezen voor de site die de hoogste cashback geeft en met de meeste webshops samenwerkt: Euroclix . Zij zijn daarnaast ook een van de oudste cashback sites, zijn betrouwbaar, snel met uitbetalen van de cashback naar je bankrekening en hebben een fijne klantenservice. Daarnaast kun je met Euroclix ook extra verdienen met het lezen van reclamemailtjes en nog veel meer.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!