Sim Only abonnementen vergelijken

Uitleg vergelijker

In deze vergelijker worden providers van verschillende Sim Only abonnementen vergeleken op prijs. Aan de linker kant kun je filters instellen om gerichter te vergelijken, zoals het aantal belminuten en de hoeveelheid SMS en mobiele data die je nodig hebt. Ook kun je kiezen voor een bepaalde aanbieder of het gebruikte netwerk. In de vergelijking worden altijd de laatste prijzen en acties meegenomen, zodat jij de beste en meest voordelige keuze kunt maken om maximaal geld te besparen!

Wil je direct overstappen en besparen? Dat kan! Voor jouw gemak kun je na het maken van de vergelijking meteen overstappen zonder moeite. Klik op "bekijken" om naar de site van de provider te gaan en met een paar klikken alles te regelen.

Nieuwe telefoon nodig?

Bij Sim Only abonnementen krijg je alleen een nieuwe simkaart, en dus geen nieuwe telefoon. Als je ook een nieuwe mobiel wil hebben moet je dus niet een Sim Only afsluiten, want dan moet je alsnog apart een mobiele telefoon kopen en dat is vaak duur.

Beter is het in dit geval om een abonnement inclusief telefoon te nemen. Dat is vaak voordeliger. Dan is het uiteraard nog steeds belangrijk om goed de verschillende aanbieders te vergelijken. Daarom hebben we ook een vergelijker voor je gemaakt waarin we mobiele telefoon abonnementen vergelijken. Die werkt precies hetzelfde, alleen kun je dan ook nog filteren op de telefoon die je graag wil hebben.