TV-Internet-Bellen vergelijken

(Alles-in-één)

Uitleg vergelijker

In de vergelijker hieronder worden de prijzen van verschillende abonnementen, providers en pakketten voor TV, Internet & Bellen (vaste telefoon) vergeleken op prijs. Je kunt zelf bovenaan kiezen voor het soort abonnement (Alles-in-één of andere combinaties). Standaard is er op de reguliere abonnementsprijs gesorteerd, je kan er ook voor kiezen om de actieprijzen bovenaan te tonen.

Aan de linker kan kun je filters instellen om gerichter te vergelijken naar de voorkeuren die je hebt voor je nieuwe abonnement.  In de vergelijking worden altijd de laatste prijzen en acties meegenomen, zodat jij maximaal geld kunt besparen!

Direct besparen?

Dat kan! Voor jouw gemak kun je na het maken van de vergelijking meteen makkelijk overstappen zonder moeite. Klik op "bekijken" om naar de site van de provider / verkoopkanaal te gaan en met een paar klikken alles te regelen.

Overstappen gaat niet via ons maar via de aanbieders en/of verkoopkanelen. Overstappen is gratis wanneer jouw huidige contract zijn looptijd is verstreken. Voor de meeste abonnementen is er bovendien een gratis overstapservice zodat alles met je ouder aanbieder automatisch wordt geregeld. Zorg er wel voor dat je dit checkt, want anders zit je opeens met twee abonnementen! Installatie is vaak inbegrepen.