Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Korting / cashback bij AliExpress: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij AliExpress – AliExpress is een grote Chinese webshop en kan je gerust ook wel de Chinese Amazon noemen. AliExpress is gestart in 2010 en onderdeel van Aliba Group, wat inmiddels beursgenoteerd bedrijf is. Het is een marktplaats dat bedrijven de mogelijkheid geeft hun producten te verkopen aan consumenten, voor zeer scherpe prijzen. Daarmee kan je dus besparen ten opzichte van andere webshops. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op AliExpress nog extra geld besparen met cashback / korting! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Zorgverzekering vergelijken en overstappen? Kijk niet alleen naar de premie! | Tips-GeldBesparen.nl

Het zogenaamde zorgverzekering seizoen is weer begonnen. De zorgverzekeraars hebben allemaal hun nieuwe premies bekend gemaakt en tot het einde van het jaar kunnen alle Nederlanders overstappen. Dat betekent dat men massaal gebruik maakt van vergelijkingssites / online vergelijkers zoals Zorgkiezer (de beste van Nederland) om de beste verzekering eruit te pikken. Dit is nog best ingewikkeld omdat er veel factoren meespelen. Daarbij is het belangrijk dat je verder kijkt dan enkel de prijs of premie. Je wil namelijk wel goed verzekert zijn voor jouw situatie, het gaat namelijk om je gezondheid! Wij geven je enkele tips.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen door je hypotheek over te sluiten | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen door je hypotheek over te sluiten, kan dat? Met de huidige lage rente standen is dat iets waar veel mensen over nadenken. Niet onterecht want je hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost die je hebt aan vaste lasten, maar het is een ingewikkelde beslissing. Oversluiten kost namelijk ook geld (boete) en brengt een hoop gedoe met zich mee. De besparing zelf is bovendien ook niet zo simpel als je misschien denkt, omdat je rekening moet houden met hypotheekrenteaftrek en kosten die bij je nieuwe hypotheek komen kijken. Wij geven tips waar je op moet letten, en wanneer oversluiten interessant kan zijn.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

De beste cashback site van Nederland om geld te besparen is … | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een fijne methode van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op al jouw online aankopen via speciale cashback sites waarmee je dus in feite een extra korting hebt. Extra, want cashback krijg je naast de lopende acties en geldende promoties en aanbiedingen. En daarbij is het wel handig dat je die korting krijgt via de beste cashback site en niet zomaar een van velen. De beste geeft jou namelijk de hoogste cashback, kent deze snel toe en maakt het snel en betrouwbaar over naar je bankrekening. De vraag is dus eigenlijk: welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord is: Euroclix

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op zorgverzekering? De goedkoopste is niet altijd de beste! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld besparen op zorgverzekering – Het is verleidelijk om altijd het goedkoopste alternatief te willen. Want dat scheelt geld, dat je vervolgens weer aan andere dingen kan uitgeven. Echter is dit niet altijd de kwalitatief slimste keuze. En wanneer het om je gezondheid gaat is dat misschien niet zo handig. Wanneer je dus wil besparen op je zorgverzekering is het belangrijk om alles goed af te wegen en verder te kijken dan alleen de premie. Sommige dingen die niet in je goedkope pakket vallen zijn namelijk veel duurder op het moment dat je ze toch nodig hebt…

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Geld besparen op kerst cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op kerst cadeaus – Met kerst valt er een deken van gelukzaligheid over het land. Kerstliedjes, guur weer, lekker met z’n allen naar binnen, gezellig eten en drinken. De kerstgedachte gaat uit van goedheid en gulheid, denken aan een ander. Daarom kopen we ook massaal cadeautjes voor elkaar. Maar dat kan aardig in de papieren lopen. Sterker nog: we geven sinds dit jaar meer uit aan kerst dan dat we doen aan sinterklaas! Dat vraagt om besparingen. En geld besparen op kerst cadeaus kan heel makkelijk; Door de cadeaus online te kopen kan je slim vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback op al jouw gulle giften. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, bij wijze van extra korting.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op sinterklaas cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op sinterklaas cadeaus - De sint is weer in het land en dat betekent dat de speelgoedwinkels weer goede zaken doen. Hoewel we dit jaar iets minder uitgeven in naam van de goedheiligman, besteden we toch nog 75 euro per “hulpsint”. Dat komt er op neer dat er toch nog aardig wat geld wordt uitgegeven en dus kan je daar nog goed op besparen. En dat is makkelijker dan je denkt! Door de cadeaus online te kopen kan je goed vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback voor alle pakketjes. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, als soort van korting.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

De hoogste cashback die je kan krijgen vind je bij Euroclix | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een prettige manier van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op jouw aankopen van speciale cashbacksites waarmee je dus eigenlijk extra korting verdient. Extra, want cashback krijg je bovenop alle lopende acties en geldende aanbiedingen en promoties. Maar dan nog is het wel slim dat je die cashback krijgt via de beste cashbacksite, en niet zomaar een van de vele. De beste geeft jou namelijk de hoogste beloningen, schrijft dit snel bij, en stort het snel en betrouwbaar op je bankrekening. De vraag is echter, welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord: Euroclix

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting / cashback bij Groupon: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Groupon - Groupon is een website waar je allerlei deals en dagacties kan vinden. Het was een van de grootste websites in zijn soort en is gestart in 2008. Het is uitgegroeid tot een groot bedrijf dat een platform is voor veel andere bedrijven, omdat het een kans geeft om het grote publiek kennis te laten maken met hun producten, tegen een goede korting uiteraard. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op Groupon nog extra geld besparen met cashback! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl - Thuisbezorgd is een website waar je eten kan bestellen. Het was een van de eerste websites in zijn soort met oprichting in 1999. Het is uitgegroeid tot een mega bedrijf dat zich heeft genesteld in de top 5 van grootste webshops in Nederland. De kans is dus heel groot dat jij hier ook wel eens iets besteld, toch? Eten bestellen is in de regel niet per se goedkoop, maar wel heel makkelijk. En soms is het gewoon een must. Daarom is het goed om te weten dat je prima geld kan besparen op thuisbezorgd bestellingen door middel van korting in de vorm van cashback: je kan geld terug krijgen op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting / cashback bij OTTO: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

OTTO is uitgegroeid tot de grootste homeshopping organisatie wereldwijd na Amazon. Je kan in hun webshop dan ook eigenlijk bijna alles wel kopen: kleding, huishoudelijke apparatuur en multimedia. Daarom is korting in de vorm van cashback bij OTTO toch weer een meevaller en kan je bij elkaar genomen veel geld besparen. En die korting kan je vandaag al krijgen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende promoties en geldende acties! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit. Het is in ieder geval gratis en heel eenvoudig!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op mode | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op mode kan veel schelen. Een leuke outfit kopen is namelijk nog best duur. Tegenwoordig koopt men steeds vaker kleren, schoenen en accessoires online, en dat is eigenlijk een hele goede trend want als je een beetje je weg weet op internet, dan kan je veel korting krijgen en bovendien goed prijzen vergelijken. Er zijn namelijk zogenaamde cashback sites (geld terug websites) waar je tot wel 15% extra korting kan krijgen bovenop lopende acties en aanbiedingen. En dat bij de grootste webshops zoals Nike, Adidas, Jack & Jones, Score, Zalando, Wehkamp, BonPrix, Miss Etam, Forever 21, Only, Coolcat, Vero Moda, Shoeby, G-star, Levi’s en nog veel meer! Online winkelen heeft bovendien nog extra pluspunten vergeleken met het winkel- of stadscentrum, want het is lekker snel en makkelijk.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld bezuinigen tips: de 3 beste manieren van geld besparen | Tips-GeldBesparen.nl

Wanneer je wil bezuinigen, ofwel geld besparen, is het belangrijk dat je goed nadenkt waarop je dat doet. Sommige manieren zijn namelijk duurzamer dan andere, terwijl er ook genoeg methoden zijn die je geld schelen maar je niet per se hoeft te merken in je dagelijkse leden. Ook zijn er manieren van bezuinigen waarbij je de leuke dingen in het leven wegstreept zoals lekker eten en leuke uitjes en uit eten gaan, maar dat is helemaal niet nodig als je onze tips volgt! Wij geven je de 3 beste manieren van bezuinigen waarbij je niets iets hoeft te laten, maar alleen maar minder betaald voor hetzelfde!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting / cashback bij Wehkamp: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Wehkamp is hét online warenhuis van Nederland, zo luidt hun eigen slogan. Je kan er dan ook eigenlijk bijna alles kopen. Daarom is korting in de vorm van cashback bij Wehkamp altijd weer mooi meegenomen en kan je bij elkaar genomen heel wat geld besparen. En die korting kan je binnen nu en een paar minuten al krijgen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende aanbiedingen en geldende kortingsacties! Hoe dit helemaal werkt leer je in deze blog. Het is gratis en super eenvoudig!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Body & Fitshop (Bodyenfitshop.nl): altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Body & Fitshop (Bodyenfitshop.nl) is al sinds 1995 een van de grootste online verkooppunten van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten, iedereen kent hen eigenlijk wel; ze hebben een gigantisch assortiment. Daarom is korting bij Body & Fitshop toch weer mooi meegenomen en kan je redelijk wat geld besparen. En die korting kan je vandaag al regelen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle geldende acties en lopende promoties! Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel. Het is gratis, heel erg makkelijk en simpel.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op elektronica | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op electronica kan je makkelijk veel geld schelen. Electronica is namelijk best prijzig. Gelukkig is besparen eigenlijk heel simpel, want als je jouw electronica koopt op internet via cashback sites krijg je tot 15% terug op al je aankopen! Bijvoorbeeld via Euroclix. In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen in zijn werk gaat en waardoor het je geld bespaart.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op boeken en e-books | Tips-GeldBesparen.nl

Boeken en e-books zijn niet goedkoop. Zeker als je veel leest kan het zomaar zijn dat je er flink wat geld aan uitgeeft. Geld besparen op boeken en e-books is daarom best wel een goed idee! Het is ook heel goed mogelijk, want als je ze koopt via internet kan je met cashback shoppen tot wel 15% op al je aankopen terug krijgen! Bijvoorbeeld via Euroclix. In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen werkt en waarom het je geld bespaart.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld terug acties? Altijd geld terug met cashback! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld terug acties zijn eigenlijk gewoon slimme marketing trucs waarbij consumenten gratis een product kosteloos kunnen proberen zodat ze er vervolgens meer van gaan kopen. Heel slim natuurlijk van bedrijven om daar aan mee te doen. Betekent voor jou dat je slim geld kan besparen, want je hoeft immers niet te betalen. Maar wist je dat je altijd geld terug kan krijgen op al je aankopen? Nee? Lees dan verder, want in dit artikel leggen we je precies uit hoe dat werkt en waarom je daarmee heel veel geld bespaart!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Bespaartips die werken: doe er je voordeel mee en ga geld besparen! | Tips-GeldBesparen.nl

Bespaartips vind je overal op internet want geld besparen is natuurlijk heel interessant (je werkt er hard genoeg voor), maar eigenlijk zijn er veel teveel bespaartips. Sommige zijn simpel en jou allang bekend, andere zijn simpelweg bizar. Wij proberen je op deze site tips te geven welke bespaartips de moeite waard zijn, welke minder, en welke gewoon helemaal niet! Natuurlijk kan je tot uitersten gaan, maar dat is helemaal niet nodig om meer geld over te houden. In deze blog een overzichtje van onze top 3 favoriete manieren om makkelijk en toch effectief geld te besparen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Media Markt: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Media Markt is 1 van de grootste aanbieders van consumentenelektronica van Europa, iedereen kent hen tegenwoordig; als klant en toch zeker van de briljante reclames op tv. Dus: korting bij Media Markt is altijd mooi meegenomen en kan je absoluut flink wat geld besparen. En die korting kan je vandaag al krijgen ook! Via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle acties en lopende aanbiedingen! Hoe dit precies werkt zetten we uiteen in dit stuk. Het is gratis het kost je bovendien helemaal geen extra moeite.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Bonprix: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Bonprix is 1 van de grotere online kledingshops van het land, iedereen kent hen tegenwoordig; als klant, of misschien alleen van de reclames op tv. Hoe dan ook: korting bij Bonprix is altijd mooi meegenomen en kan je ongemerkt flink wat geld besparen. En die korting kan je ook zonder moeite krijgen ook! Via cashback sites zoals Euroclix: 3% extra korting bovenop alle promoties en lopende aanbiedingen! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er nu direct met starten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Zalando: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Zalando is een van de grootste online kledingwinkels van Nederland, iedereen kent het tegenwoordig wel; al is het van de vervelende en toch grappige reclames. Korting bij Zalando is daarom altijd mooi meegenomen en kan je zomaar aardig wat geld besparen. En korting kan je nog relatief makkelijk krijgen ook via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle geldende aanbiedingen en lopende acties! Hoe dat precies gaat leggen wij je uit in artikel. Het kost je niks en je kan er nu meteen al mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Coolblue: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Coolblue is een van de grootste online winkels van Nederland, iedereen kent het tegenwoordig wel van tv of als klant. Korting bij Coolblue is daarom altijd mooi meegenomen en zal je makkelijk heel wat geld besparen. En korting kan je toch nog simpel krijgen via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende acties en koopjes! Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er meteen mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij FonQ: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

FonQ is een van de grootste online winkels van ons land, iedereen kent het wel op een of andere manier. Korting bij FonQ is daarom altijd mooi meegenomen en kan je makkelijk veel geld besparen. En korting kan je relatief makkelijk krijgen via cashback sites zoals Euroclix: tot wel 3% extra korting bovenop alle lopende acties en aanbiedingen! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in dit artikel. Het is gratis en je kan er vandaag al mee starten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Korting bij Bol.com: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Bol.com is een van de grootste webshops van Nederland, iedereen is er wel klant eigenlijk. Korting bij Bol.com is daarom altijd mooi meegenomen en kan je makkelijk veel geld besparen. En korting kan je heel simpel krijgen via cashback sites zoals Euroclix, tot wel 3,5% extra korting bovenop alle geldende acties en promoties! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er vandaag nog mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op hotels | Tips-GeldBesparen.nl

Hotels kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op hotels is gelukkig relatief makkelijk, want net zoals met eigenlijk bijna alles tegenwoordig kan je online heel makkelijk en snel prijzen van hotels vergelijken en kan het zomaar zijn dat jouw hotelkamer via een andere website of aanbieder veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Er zijn een aantal sites die hierin zijn gespecialiseerd en vergelijkingen maken tussen alle prijzen. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden.

 Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op vliegtickets | Tips-GeldBesparen.nl

Vliegtickets kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op vliegtickets is echter best goed mogelijk, want net zoals met bijvoorbeeld hotels en vakanties kan je tegenwoordig via internet heel goed prijzen vergelijken. En zo kan het zomaar zo zijn dat jouw vliegticket ergens anders veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Zeker als je een goede vergelijkingssites gebruikt kost dit je ook nog eens maar een paar minuten. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen met goedkoop online shoppen | Tips-GeldBesparen.nl

Online shoppen wordt steeds populairder. Niet gek, want het is natuurlijk heel makkelijk en snel om je aankopen te doen vanuit je luie stoel, die vervolgens ook nog eens thuis worden bezorgd! Maar is het ook goedkoop? Ja! Als je weet wat je doen kan je op je online aankopen veel geld terugkrijgen / besparen. Dit heet cashback shoppen. Er zijn namelijk zogenaamde cashbacksites waar je gratis lid van kan worden om vervolgens tot wel 15% extra korting te krijgen op alles wat je online aanschaft, bovenop geldende acties en promoties! In onze blog leggen wij je uit hoe dit werkt, en hoe jij ook van dit voordeel kan genieten. Alvast een tip: Euroclix is de beste cashbacksite van Nederland!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Geld besparen op en met alles-in-1 | Tips-GeldBesparen.nl

Alles in 1, ook wel tv, internet en bellen genoemd, is een van de belangrijkere kostenposten in elk huishouden. Daarop besparen is daarom slim, want dat kan je veel geld schelen. Bovendien is besparen op je abonnement heel snel en makkelijk te regelen, want er is sowieso maar een relatief beperkt aantal aanbieders. En hoewel je dan nog op veel vlakken kan kiezen tussen verschillende soorten abonnementen kan je die heel makkelijk vergelijken via internet. Zoals in onze vergelijker waarin je 100% onafhankelijk de belangrijkste leveranciers en pakketten tegen elkaar kan afzetten en daarna direct afsluiten met handige overstapservice!

Geld besparen met Sim Only | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen met Sim Only is een hele slimme manier van besparen. Sim Only kost namelijk veel minder geld dan een abonnement met mobiele telefoon. Vaak is je oude mobiel toch nog wel goed om nog een tijdje mee te gaan, en dan is het zonde om een nieuwe aan te schaffen. Het scheelt je al gauw tientallen euro’s per maand. Belangrijk daarbij is wel dat je jezelf goed oriënteert tussen alle verschillende aanbiedingen en schreeuwerige reclames. Daarom kun je gebruik maken van onze handige vergelijker.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen? Koop een energiebespaarbox! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen terwijl je geld bespaart op energie… ja je leest het goed. Zelfs terwijl je bezig bent met besparen kun je met goed nadenken al besparen. Een energiebespaarbox is bijvoorbeeld een slimme manier om goedkoop meerdere producten aan te schaffen voor een goede prijs, waarmee je vervolgens weer kan besparen op energie. En omdat stroom en gas een van de grootste vaste lasten zijn van elk huishouden kan dat veel schelen. Een energiebespaarbox is daarbij ook nog een heel makkelijk en snel ook om te gebruiken.                           

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op kleding | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op kleding kan je veel geld schelen. Kleding is namelijk vrij duur. Tegenwoordig koopt men steeds vaker kleren via internet, en dat is eigenlijk een hele goede ontwikkeling want als je een beetje je weg weet online, dan kan je veel korting krijgen en bovendien goed prijzen vergelijken. Er zijn namelijk zogenaamde cashback sites (geld terug websites) waar je tot wel 15% extra korting kan krijgen bovenop geldende acties en promoties. En dat bij de beste winkels zoals Zalando, Wehkamp, BonPrix, Miss Etam, Nike, Adidas, Jack & Jones, Score, Forever 21, Only, Coolcat, Vero Moda, Shoeby, G-star, Levi’s en nog veel meer! Online winkelen heeft overigens nog wel meer voordelen ten opzichte van de stad, want het is heel snel en makkelijk.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen met isolatie | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen hoeft niet veel moeite te kosten, want sommige manieren van besparen gaan vanzelf, zonder dat je het merkt! Waar doelen we op? Isolatie! Gemiddelde gezinnen geven op jaarbasis ruim €1000,- uit aan gas elk jaar, en daarvan gaat het grootste gedeelte op aan stookkosten. Het verwarmen van je huis is een dure grap, maar door goede isolatie aan te brengen kun je daar ook veel op besparen! Lees welke soorten isolatie goed werken.

Geld besparen op vakantie? Top 4 tips die je nooit meer vergeet! Tips-GeldBesparen.nl

Op vakantie gaan is een dure aangelegenheid. Niet alleen de vakantie zelf kost al veel geld, maar ook op vakantie zelf wil je natuurlijk allerlei leuke dingen doen en dat is ook niet bepaald gratis. Aan de ene kan wil je wel besparen op je uitgaven aan en tijdens een vakantie, maar aan de andere kant wil je het er ook van nemen! Wij geven je een aantal tips die je niet meer vergeet, want je bespaart er veel geld mee zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Je hoeft er niet eens over na te denken… je vakantie wordt alleen maar zorgelozer!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op je auto met Snappcar | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen kan op veel manieren, maar Snappcar is wel een hele leuke. Sterker nog: je kunt er zelf zoveel mee besparen dat je er per saldo zelfs meer mee verdient dan dat je auto eigenlijk kost! Met Snappcar kan je namelijk je auto verhuren op dagen dat je hem zelf niet nodig hebt. En omdat dit je €30,- per dag oplevert kan de besparing snel oplopen. Anderzijds kun je dus ook goedkoop een auto huren in vergelijking tot de verhuurmaatschappijen en hoe je ook niet zelf een auto te kopen als je die niet vaak nodig hebt. Wij leggen uit hoe het precies werkt en wat het je op kan leveren.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Snel geld besparen? Top 3 tips

Geld besparen is soms best veel werk. Want je bent al gauw veel tijd kwijt aan het op een rij zetten van je uitgaven, besluiten op welke kostenposten je wil besparen en uitzoeken hoe dat het beste kan. Snel geld besparen kan echter ook. Dat kost je weinig moeite en tijd: je hoeft alleen maar onze tips te lezen en je kunt direct van start. Binnen de kortste keren heb je alles voor elkaar, en kun je weer genieten van je welverdiende rust EN wat extra financiële ruimte.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Top 3 manieren om makkelijk geld te besparen

Geld besparen is soms aardig wat werk. Je bent namelijk al snel veel tijd kwijt aan het in kaart brengen van je kosten, beslissen op welke vlakken je wil besparen en hoe je dat dan precies kan doen. Makkelijk geld besparen kan echter ook. Dit kost je weinig moeite en tijd, je hoeft alleen maar onze tips te lezen en je kunt direct aan de slag. Binnen enkele minuten heb je alles geregeld, en kun je weer genieten van je vrije tijd EN wat extra financiële ruimte.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Geld besparen in huis

Wanneer men geld wil besparen in huis weet men vaak niet waar te beginnen. Er zijn namelijk veel kostenposten waarop je kunt besparen, en tegelijkertijd kan je ook op heel veel verschillende manieren besparen.Wat werkt, en wat niet? En wat is het slimst? Wij geven je tips en helpen je op weg, in de hoop dat je daarmee duidelijker voor ogen krijgt hoe je kan besparen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Beste tip om geld te besparen: baking soda

Eerder schreven we al een blog over natuurazijn, en hoe je met dit middel heel slim geld kan besparen. Een ander wondermiddel in dezelfde categorie is baking soda. Dit is overigens absoluut niet hetzelfde als schoonmaak soda! Baking soda is veel natuurlijker en heeft veel meer toepassingen. Bovendien is baking soda veiliger, want je kunt het zelfs eten. Zoals de naam al zegt kan je er mee bakken. Er zijn echter nog veel meer toepassingen van baking soda, waarmee je veel goedkoper uit bent dan de moderne middelen uit de supermarkt.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Goedkoper tanken? Dat kan! Bespaar simpel op benzine, LPG en diesel.

Wil jij ook goedkoper tanken? Tanken is altijd weer even schrikken, want dat bedrag op de teller loopt toch altijd sneller op dan je hoopt. Dat geldt overigens ook voor de prijs van benzine, diesel en LPG zelf; ondanks de lage prijs van olie zijn ook de literprijzen inmiddels weer aan het stijgen. En dus kost een volle tank meer, en is elke kilometer die je rijdt duurder. Daarom zijn veel mensen op zoek naar manieren om goedkoper te tanken. Natuurlijk kun je ook op andere manieren goedkoper rijden, maar goedkoper tanken is het makkelijkst want dan hoef je je gedrag niet te veranderen. Door deze gratis tankpas te bestellen kun je 6 cent per liter besparen op alle soorten brandstof, ook de premium brandstoffen!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Bespaar geld in de energiebespaarshop

Er zijn online inmiddels een flink aantal energiebespaarshops te vinden. Waar online winkelen een vlucht neemt, en bovendien geld besparen steeds meer gewoontegoed worden en men bovendien steeds meer het belang van duurzaamheid begint in te zien is dit een logisch gevolg. Want door je energieverbruik te verminderen bespaar je geld terwijl je ook iets goeds doet voor het milieu, twee vliegen in één klap! In een energiebespaarshop vind je producten voor het tegengaan van onnodig en overmatig gebruik van zowel stroom, gas als water.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Geld bijverdienen of geld besparen, wat is belangrijker?

Als je wil proberen je financiële situatie te verbeteren dan zijn er twee opties: of je probeert je inkomen te verhogen, ofwel je doet een poging je uitgaven te beperken. Maar welk van deze twee strategieën is de beste (om mee te beginnen)? In dit artikel zetten we voor beiden de voor- en nadelen onder elkaar, om uiteindelijk tot een advies te komen en deze vraag te beantwoorden.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Besparen met geld terug acties, dagacties en cashback

Geld terug acties en cashback zijn slimme manieren om geld te besparen. Door geld terug te krijgen op je aankopen krijg je namelijk een grote korting.  En er zijn dagacties waarbij de korting veel verder oploopt dan dat je die normaal gesproken ziet. Daarnaast zijn er veel manieren om altijd korting te krijgen op je online aankopen, via een flink aanbod aan cashback websites. Wij vertellen je welke de beste zijn!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Voorkom dat je rood staat, dat bespaart je veel geld!

Als je een keer niet genoeg geld hebt op je rekening en er wordt toch nog een automatische afschrijving vanaf gehaald, dan kan het gebeuren dat je in het rood komt te staan. Je kan het uiteraard niet altijd voorkomen, maar zorg ervoor dat het zo min mogelijk gebeurt. Het kost namelijk veel geld! Rood staan is eigenlijk niets anders dan dat je kort geld leent van de bank. En geld lenen kost geld, zoals je waarschijnlijk wel eens hebt gehoord op de radio. En rood staan kost zelfs veel geld. Afhankelijk van je bank betaal je namelijk een percentage van 10-15% aan rente.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Met vergelijken en overstappen bespaar je veel geld.

Veel mensen laten veel geld liggen zonder dat ze dat in de gaten hebben. Zij hebben namelijk al jarenlang hetzelfde abonnement bij dezelfde aanbieder lopen en vergeten dat je met slim vergelijken en overstappen veel goedkoper kunnen krijgen. Welke abonnementen vraag jij je af? Elk abonnement dat jij je maar kunt bedenken! Wordt wakker en voorkom dat je onnodig geld uitgeeft!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen? Stop dan met roken!

Uitgaven beperken is de beste manier van besparen. Vooral het stoppen met geld uitgeven aan dingen die onnodig zijn raden wij aan om als eerste te doen wanneer je jouw financiële situatie wil verbeteren. Roken is wat ons betreft een van die uitgaven. Geniet jij echt nog van elke sigaret? Of is het meer gewoonte geworden?

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen? Maak een overzicht van je kosten!

Geld besparen kan een hoop schelen. Wanneer je minder (onnodig) geld uitgeeft houd je meer over voor andere zaken. Daarom is het ook verstandig om bewust met je financiën om te gaan. Je werk immers al hard genoeg voor je geld toch? Zeker wanneer je elke maand maar net uitkomt met je inkomsten kan het fijn zijn om wat extra ademruimte te creëren, zodat je ook minder zorgen en stress hebt om geld. Veel mensen hebben daar last van en dat heeft zelfs effecten op je gezondheid! Daarom willen wij helpen, en geven wij op deze site gratis tips. Een van de belangrijkste is: maak een overzicht van je kosten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op eten

Geld besparen op eten is een manier van besparen die veel mensen toepassen. De bezoekjes aan de supermarkt zijn namelijk een relatief grote last elke maand, en die kosten terugbrengen is relatief makkelijk. De supermarkten concurreren zelf ook op prijs en maken daar steeds reclame voor. Het jammere is dat je vaak vervalt in het kopen van de goedkopere en minder lekkere varianten van producten, of nog erger: minder gezonde keuzes maakt, of dat je bepaalde dingen helemaal niet meer koopt. Dat vinden wij niet de juiste manier, besparen kan namelijk ook zonder daar dingen voor te laten. Je hoeft niet in te leveren op de dingen die het leven net wat leuker maken, want je kan op genoeg manieren je uitgaven verminderen, terwijl je dat dan niet merkt in de kwaliteit van de afgenomen producten of diensten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen? Meer sparen!

Geld besparen is uiteraard een goede manier om je financiële positie te verbeteren. Door je kosten te verlagen houd je meer geld over, en daarmee ook minder zorgen. Je moet er dan echter wel voor zorgen dat het geld dat je overhoud, ook daadwerkelijk behouden blijft en niet “per ongeluk” opgaat aan andere onnodige zaken. Daarom raden wij je aan om het apart te zetten op een spaarrekening. Dan geef je het minder snel uit, en krijg je er ook nog eens rente over! Bovendien heb je dan altijd een reserve voor onvoorziene grote uitgaven zoals een kapotte wasmachine of een grote onderhoudsbeurt aan de auto.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Geld besparen op brandstof (benzine, diesel en LPG)

Hoeveel kost een liter brandstof? Een vraag waar we het vaak over hebben op verjaardagen en in de krant. Benzine, diesel of LPG. Dat deze vraag ons zo bezig houdt is niet vreemd, want in Nederland besteden we erg veel geld aan brandstof. We rijden erg veel met onze auto’s om van A naar B te komen, en staan daarom geregeld met z’n allen in de file naar het werk en terug. Om dat fileleed wat te verzachten is het goed om te weten dat je flink geld kunt besparen op je brandstofkosten, want met een gratis tankpas van United Consumers krijg je altijd 6 cent korting op zowel benzine, diesel als LPG!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!