Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

24/7discount.nl betrouwbaar? Lees reviews en ervaringen

Wil je lid worden van 24/7 Discount, maar zoek je toch nog even wat reviews en ervaringen op om zeker te weten dat dit wel een goed plan is? Slim van je! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is een prima idee om je aan te melden bij deze site! Ze zijn betrouwbaar en geven goede cashback kortingen. Maar lees vooral de gehele beoordeling van onze kant voor meer informatie:

Om maar te beginnen met wat algemene informatie: 247discount.nl is onderdeel van Hotshopper B.V. en ze bestaan in die hoedanigheid al sinds 2011. Ze hebben een mooie lijst aan partners opgebouwd met wie ze samenwerken: meer dan 2500 webshops waar jij als lid korting kan krijgen. Met daarop belangrijke en grote namen als Zalando, Bol.com, Media Markt, AliExpress, Decathlon, HEMA en Wehkamp.

Daar heb je dus direct al één van de belangrijke eigenschappen van een cashbacksite te pakken: bij hoeveel websites krijg je korting? In dit geval zie je dus dat 24/7 Discount hierop goed scoort, want er zijn weinig concurrenten die meer kortingsmogelijkheden aanbieden, en als het er al meer zijn dan is het surplus nou niet direct de adresjes waar jij je online inkopen geregeld doet.

Andere eigenschappen die we meenemen in onze reviews zijn: hoogte van de korting die je krijgt, betrouwbaarheid & veiligheid en overige punten. We gaan eerst in op de hoogte van de korting, die is eigenlijk gewoon prima. Meer dan concurrerend dus je weet dat je een eerlijk bedrag terug krijgt op je aankopen. Dat is een hele belangrijke factor want dit bepaalt natuurlijk direct hoeveel je kan verdienen / besparen op je internet aankopen.

Betrouwbaarheid is daarbij eigenlijk een hygiëne factor, die moet gewoon goed. Dit gaat wel verder dan dat je netjes omgaan met je persoonlijke gegevens en die niet doorspelen naar anderen, maar houdt ook in dat je saldo goed wordt bijgehouden en dat je uitbetalingen snel en accuraat worden gestort op je bankrekening. Dat gaat bij deze site, in onze ervaring, eigenlijk altijd wel goed.

Het cashback proces hoort hier overigens ook bij, dus dat je aankopen goed worden geregistreerd evenals de cashback die niet te lang moet duren om goedgekeurd te worden. Ook hier scoort 247 een voldoende, dit is gewoon bij alle cashbacksites een aandachtspuntje en lastig om dit super strak en snel ingeregeld te krijgen.

Op overige punten scoort een andere cashbacksite wel beter, namelijk Euroclix. Maar dit is dan ook meteen de allerbeste cashbacksite van NL. Zij hebben namelijk nog een heleboel aanvullende manieren waarop je geld kunt verdienen en besparen. Zoals overstappen naar andere leveranciers voor energie en zorgverzekeringen tegen aanbiedingsprijzen, en je kunt geld verdienen met e-mails lezen en meedoen aan betaalde enquêtes.

Dus onder de streep: 24/7 Discount is echt niet de nummer 1 van Nederland maar gewoon een goede degelijke partij. Laat je dus niet tegenhouden om je zelf in te schrijven door slechte reviews die je vindt, want die kloppen niet of zijn inmiddels zo oud dat ze achterhaald zijn.

Fri, 20 March

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook