Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Slim geld besparen? Vind hier de slimste manieren! | Tips-GeldBesparen.nl

Ben jij op zoek naar slimme manieren om geld te besparen? Dan ben je op de juiste website terecht gekomen! Wij verzamelen hier namelijk tips en trucs van allerlei goede methoden om te bezuinigen zonder dat je daarmee iets hoeft te laten. Gewoon hetzelfde krijgen maar dan voor minder geld, zodat je meer overhoudt voor andere, leuke dingen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Sun, 04 June

Geld besparen op kleine dingen | Tips-GeldBesparen.nl

Wanneer je moet bezuinigen kijk je al snel naar de grote uitgaven, daar kan je snel veel op besparen is de gedachte. Op zich is dat niet onwaar, maar het zijn vaak juist de kleine dingen die het hem doen. Want als je die bij elkaar optelt is het vaak nog veel meer geld dan de grootste uitgave die je doet die we vaste lasten noemen. Denk aan de huishoudelijke aankopen, kleine dingen voor de inrichting, even iets kopen bij de drogist, sigarenwinkel ga zo maar door. Ook daarop kan je eenvoudig besparen door middel van cashback. Hoe dit werkt lees je in deze blog.

Sun, 28 May

Geld besparen als groot gezin | Tips-GeldBesparen.nl

Als groot gezin heb je veel kosten: veel monden te voeden, veel wassen te draaien en veel meer vaste lasten. Daardoor ben je al snel geneigd om in de supermarkt de goedkopere kiloknallers te kopen, terwijl die vaak veel ongezonder is en slecht voor het milieu. Dan maar niet naar dat pretpark… NEE! Er zijn genoeg manieren om te besparen waarbij je geld kan besparen ZONDER dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of dingen die het leven net wat aangenamer maken. Die lees je in dit artikel.

Sun, 21 May

Creatief geld besparen: deze manieren ken je nog niet! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op een creatieve manier, hoe doe je dat? Wij hebben deze website opgericht speciaal om mensen tips te geven om geld te besparen, dus daar zitten vast tips tussen die je nog niet kenden. Eigenlijk weten we dat vrijwel zeker want dat horen we vaak terug van onze bezoekers! In totaal kan je met onze tips meer dan achtduizend (8000) euro per jaar besparen. Dus waar wacht je op, lees snel verder!

Mon, 08 May

Eenvoudig geld besparen: de beste en meest simpele manieren | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen hoeft niet moeilijk te zijn, het is eigenlijk best eenvoudig! Veel mensen weten simpelweg niet waar ze moeten beginnen, of van het bestaan van de meest simpele manieren van bezuinigen. De beste methoden hebben wij verzameld op deze website, waarbij al onze tips gratis zijn en geheel vrijblijvend. In dit artikel een overzicht van de meest makkelijke tips.

Mon, 01 May

Geld besparen met winkelen? Ga cashback shoppen! | Tips-GeldBesparen.nl

Winkelen is een leuke maar ook dure hobby. Zeker als je een beetje van kleding houdt, loopt de rekening hard op. Dat is overigens ook zo wanneer je kinderen hebt, kinderkleding is namelijk net zo duur, zo niet nog duurder, dan normale kleding. En wat te denken van alle bijbehorende schoenen, accessoires, tassen en jassen om je outfit compleet te maken! Dan is het goed om te weten dat je op al die aankopen korting kan krijgen, extra korting bovenop de geldende aanbiedingen en acties! Of eigenlijk beter gezegd: je kan op al je bestellingen geld terug krijgen in de vorm van cashback. Lees snel hoe dit werkt want het scheelt je duizenden euro’s per jaar.

Mon, 24 April

Dagelijks geld besparen: zonder dat je het merkt bezuinigen! | Tips-GeldBesparen.nl

Elke dag geld besparen klinkt als veel werk, maar is dat niet! Door eenvoudig slimme manieren te gebruiken om je vaste lasten te verlagen bespaar je zonder dat je het merkt. Daarbij kan je met cashback shoppen al je verdere uitgaven verminderen doordat je geld terug krijgt op werkelijk alles dat je online uitgeeft. Zo houd je meer geld in je portemonnee, waar je vervolgens leuke dingen mee kunt doen.

Mon, 17 April

Geld besparen op een nieuwe auto? De belangrijkste tips! | Tips-GeldBesparen.nl

Een nieuwe auto aanschaffen is een heftige beslissing. Het gaat om veel geld, dus daar wil je waar mogelijk op besparen! Tegelijkertijd wil je niet beknibbelen, want een oud tweedehandsje geeft vaak alleen maar extra problemen en kosten dan wanneer je een degelijke aankoop doet. Graag geven we je enkele punten aan die je mee kan nemen in je overweging, waarbij we ook enkele tips geven om te besparen op niet zozeer de initiele prijs, maar meer de kosten voor het gebruiken van de automobiel.

Mon, 10 April

Geld besparen op je autoverzekering? 3 gouden tips | Tips-GeldBesparen.nl

Je autoverzekering is verplicht, zonder mag je de weg niet op. Tegelijkertijd is dit wel een van de duurdere verzekeringen die je hebt, en daarmee ook een van de grotere kostenposten van een gemiddeld huishouden. Zeker als je pech hebt met een hoge premie door bijvoorbeeld je woonplaats of leeftijd en/of rijervaring. Daarom in dit artikel de 3 beste manieren om geld te besparen op je autoverzekering. Dat scheelt je honderden euro’s per jaar, dat garanderen we je!

Mon, 03 April

Geld besparen op alles? Alles is mogelijk! | Tips-GeldBesparen.nl

Op alles kan je wel geld besparen, niets is onmogelijk. Zeker in de moderne tijd van nu waarin je alles via internet kan kopen wordt dit steeds makkelijker. En wist jij dat je tot wel 15% korting kan krijgen op werkelijk alles dat je online koopt? Vast niet… lees daarom snel verder want met deze methode kan je duizenden euro’s per jaar in je portemonnee houden! Dat scheel een hoop, wat je weer kan uitgeven aan andere zaken.

Sun, 26 March

Geld besparen autorijden? De 8 beste tips! | Tips-GeldBesparen.nl

Autorijden is duur, maar vaak wel noodzakelijk. Wij geven je meerdere tips hoe je hierop geld bespaart. Dit varieert van korting op je brandstof met een gratis aan te vragen tankpas, tot het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Ook het ‘Nieuwe Rijden’ komt voorbij en het bewust kiezen van tankstation en brandstof. Zeker als je al deze tips toepast kan je honderden euro's per jaar in je portemonnee houden. En dat kost je nog vrij weinig moeite ook!

Sun, 26 February

Geld besparen baby? De BESTE tips! | Tips-GeldBesparen.nl

Als je vader of moeder wordt dan is het niet gek dat je na gaat denken over kosten en geld. Je wil natuurlijk het beste voor je kleine, maar een baby kost aardig wat. Luiers, kleertjes, kamer, alle benodigdheden voor de verzorging; de gemiddelde babyuitzet doet bijna elke aanstaande vader zweten! Toch zijn er manieren om geld te besparen en wij geven je tips hoe je dat het beste kan doen, zonder toe te geven op kwaliteit van de spulletjes en daarmee de verzorging van je baby.

Tue, 21 February

Geld besparen met kortingscodes | Tips-GeldBesparen.nl

Kortingscodes geven je extra korting op iets dat jij wil kopen. Vaak zijn ze tijdelijk maar wel enorm waardevol. Je kan ermee namelijk gratis of extreme korting een product verkrijgen. Meestal zijn er maar een beperkt aantal codes of worden ze voor een korte periode geaccepteerd. Het doel is vooral het genereren van een hype en aandacht voor een product, terwijl veel mensen er positieve ervaring mee opdoen. Dat verdient zicht vanzelf terug op termijn.

Wed, 08 February

Geld beparen met aanbiedingen | Tips-GeldBesparen.nl

Aanbiedingen zijn een ideale manier om geld te besparen. Je kan met een aanbieding namelijk met korting zaken aanschaffen, waardoor je direct bezuinigt op uitgaven die anders hoger waren geweest. Maar waar vind je nu de beste aanbiedingen? Want om maximaal te besparen moet je altijd op de hoogte zijn van alle aanbiedingen, en goed vergelijken wat de beste deal is. Daarom is het slim lid te worden van een cashbacksite, want dan ontvang je altijd de beste aanbiedingen in je mail en krijg je ook naast de acties altijd al een basis-korting bij duizenden webshops.

Mon, 30 January

Geld besparen bruiloft? Top 5 tips die je duizenden euro’s scheelt | Tips-GeldVerdienen.nl

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan. In elke winkel die je binnenloopt met de melding dat je verloofd bent zie je direct de euro-tekens verschijnen in de ogen van de verkoper. Vaak kijken ze de rest van het gesprek dan ook alleen nog de vrouw aan, want die geven vaak het makkelijkst geld uit voor de bruiloft. Daarom is het goed je te wapenen tegen de neiging om te makkelijk tienduizenden euro’s uit te geven waar dat vaak ook kan voor minder. Wij geven je onze top 5 tips waarmee je niet hoeft in te boeten op kwaliteit, maar wel veel overhoud.

Sat, 28 January

Geld besparen als gezin | Tips-GeldVerdienen.nl

Heb je een gezin en wil je geld besparen? Dan moet je even dit artikel lezen. We geven je meerdere tips om te bezuinigen op al die uitgaven die je hebt met kinderen. Het zijn er ook zoveel dat je niet eens meer merkt waar je geld nu precies blijft! Gelukkig is er voor elke uitgave een makkelijke manier om de kosten terug te brengen naar een aanvaardbaar niveau. En de meeste kan je vandaag al toepassen ook. Lees dus snel verder.

Fri, 20 January

Geld besparen? Stop met onnodige uitgaven! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen is soms ook zo simpel als enkel inzichtelijk maken wat je elke maand uitgeeft en wegstrepen welke zaken eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Maar dat betekent wel dat je er even voor moet gaan zitten. En dat je keuzes moet maken. Maargoed dat levert je dan wel geld op om dan weer leuke(re) dingen mee te doen, een kleine investering dus. Het zal je tegenvallen waar je geld eigenlijk blijft als je er eens rustig naar kijkt, want het is eigenlijk best wel confronterend om te ontdekken hoeveel je zonder na te denken uitgeeft. En dan aan het einde van de maand je afvragen waarom je rekening leeg is… die heb je toch echt zelf geplunderd.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 15 December

Maandlasten verlagen, daar bespaar je geld mee | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen is nauw verbonden met je maandlasten. Door je maandlasten te verlagen bespaar je namelijk steevast en doorlopend geld, zonder enige moeite. Elke maand houd je dan namelijk meer geld over. Maandlasten verlagen is daarom een belangrijke manier om financieel meer armslag te krijgen. Er zijn gelukkig dan ook best veel manieren om te bezuinigen op maandelijkse kostenposten, en wij geven je onze tips hoe je dat het beste kan doen. In dit artikel lees je voor alle belangrijke maandelijks terugkerende uitgaven waar te beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 12 December

Geld besparen? Probeer meer te sparen! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen is een onderwerp waar veel mensen over nadenken. Je werkt hard genoeg voor je geld en dus wil je er zoveel mogelijk uithalen. Toch lijkt het soms als sneeuw voor de zon te verdwijnen en weet je vaak niet eens meer waaraan het is opgegaan. In de huidige samenleving kost alles dan ook geld, alles heeft een prijs. Hoe zorg je er voor dat je zuurverdiende salaris in je zak blijft en niet wordt uitgegeven aan onnodige zaken? De beste manier is om het in de eerste plaats al niet op zak te hebben. Niet letterlijk natuurlijk, maar het in ieder geval niet direct voorhanden te hebben zodat je het niet gedachteloos uit kan geven… zet het op je spaarrekening.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 08 December

Korting / cashback bij AliExpress: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij AliExpress – AliExpress is een grote Chinese webshop en kan je gerust ook wel de Chinese Amazon noemen. AliExpress is gestart in 2010 en onderdeel van Aliba Group, wat inmiddels beursgenoteerd bedrijf is. Het is een marktplaats dat bedrijven de mogelijkheid geeft hun producten te verkopen aan consumenten, voor zeer scherpe prijzen. Daarmee kan je dus besparen ten opzichte van andere webshops. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op AliExpress nog extra geld besparen met cashback / korting! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 05 December

Zorgverzekering vergelijken en overstappen? Kijk niet alleen naar de premie! | Tips-GeldBesparen.nl

Het zogenaamde zorgverzekering seizoen is weer begonnen. De zorgverzekeraars hebben allemaal hun nieuwe premies bekend gemaakt en tot het einde van het jaar kunnen alle Nederlanders overstappen. Dat betekent dat men massaal gebruik maakt van vergelijkingssites / online vergelijkers zoals Zorgkiezer (de beste van Nederland) om de beste verzekering eruit te pikken. Dit is nog best ingewikkeld omdat er veel factoren meespelen. Daarbij is het belangrijk dat je verder kijkt dan enkel de prijs of premie. Je wil namelijk wel goed verzekert zijn voor jouw situatie, het gaat namelijk om je gezondheid! Wij geven je enkele tips.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 01 December

Geld besparen door je hypotheek over te sluiten | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen door je hypotheek over te sluiten, kan dat? Met de huidige lage rente standen is dat iets waar veel mensen over nadenken. Niet onterecht want je hypotheek is waarschijnlijk de grootste kostenpost die je hebt aan vaste lasten, maar het is een ingewikkelde beslissing. Oversluiten kost namelijk ook geld (boete) en brengt een hoop gedoe met zich mee. De besparing zelf is bovendien ook niet zo simpel als je misschien denkt, omdat je rekening moet houden met hypotheekrenteaftrek en kosten die bij je nieuwe hypotheek komen kijken. Wij geven tips waar je op moet letten, en wanneer oversluiten interessant kan zijn.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 28 November

De beste cashback site van Nederland om geld te besparen is … | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een fijne methode van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op al jouw online aankopen via speciale cashback sites waarmee je dus in feite een extra korting hebt. Extra, want cashback krijg je naast de lopende acties en geldende promoties en aanbiedingen. En daarbij is het wel handig dat je die korting krijgt via de beste cashback site en niet zomaar een van velen. De beste geeft jou namelijk de hoogste cashback, kent deze snel toe en maakt het snel en betrouwbaar over naar je bankrekening. De vraag is dus eigenlijk: welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord is: Euroclix

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 24 November

Geld besparen op zorgverzekering? De goedkoopste is niet altijd de beste! | Tips-GeldVerdienen.nl

Geld besparen op zorgverzekering – Het is verleidelijk om altijd het goedkoopste alternatief te willen. Want dat scheelt geld, dat je vervolgens weer aan andere dingen kan uitgeven. Echter is dit niet altijd de kwalitatief slimste keuze. En wanneer het om je gezondheid gaat is dat misschien niet zo handig. Wanneer je dus wil besparen op je zorgverzekering is het belangrijk om alles goed af te wegen en verder te kijken dan alleen de premie. Sommige dingen die niet in je goedkope pakket vallen zijn namelijk veel duurder op het moment dat je ze toch nodig hebt…

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Mon, 21 November

Geld besparen op kerst cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op kerst cadeaus – Met kerst valt er een deken van gelukzaligheid over het land. Kerstliedjes, guur weer, lekker met z’n allen naar binnen, gezellig eten en drinken. De kerstgedachte gaat uit van goedheid en gulheid, denken aan een ander. Daarom kopen we ook massaal cadeautjes voor elkaar. Maar dat kan aardig in de papieren lopen. Sterker nog: we geven sinds dit jaar meer uit aan kerst dan dat we doen aan sinterklaas! Dat vraagt om besparingen. En geld besparen op kerst cadeaus kan heel makkelijk; Door de cadeaus online te kopen kan je slim vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback op al jouw gulle giften. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, bij wijze van extra korting.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 17 November

Geld besparen op sinterklaas cadeaus | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op sinterklaas cadeaus - De sint is weer in het land en dat betekent dat de speelgoedwinkels weer goede zaken doen. Hoewel we dit jaar iets minder uitgeven in naam van de goedheiligman, besteden we toch nog 75 euro per “hulpsint”. Dat komt er op neer dat er toch nog aardig wat geld wordt uitgegeven en dus kan je daar nog goed op besparen. En dat is makkelijker dan je denkt! Door de cadeaus online te kopen kan je goed vergelijken, en bovendien aanspraak maken op cashback voor alle pakketjes. Dit betekent dat je geld terug krijgt op je aankopen, als soort van korting.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 14 November

De hoogste cashback die je kan krijgen vind je bij Euroclix | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een prettige manier van geld besparen. Je krijgt namelijk geld terug op jouw aankopen van speciale cashbacksites waarmee je dus eigenlijk extra korting verdient. Extra, want cashback krijg je bovenop alle lopende acties en geldende aanbiedingen en promoties. Maar dan nog is het wel slim dat je die cashback krijgt via de beste cashbacksite, en niet zomaar een van de vele. De beste geeft jou namelijk de hoogste beloningen, schrijft dit snel bij, en stort het snel en betrouwbaar op je bankrekening. De vraag is echter, welke cashbacksite geeft jou dan de hoogte cashback? Het antwoord: Euroclix

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 07 November

Korting / cashback bij Groupon: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Groupon - Groupon is een website waar je allerlei deals en dagacties kan vinden. Het was een van de grootste websites in zijn soort en is gestart in 2008. Het is uitgegroeid tot een groot bedrijf dat een platform is voor veel andere bedrijven, omdat het een kans geeft om het grote publiek kennis te laten maken met hun producten, tegen een goede korting uiteraard. En hoewel je dus al goedkoop allerlei dingen kan krijgen, kan je zelfs op Groupon nog extra geld besparen met cashback! Je krijgt geld terug op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 31 October

Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Korting / cashback bij Thuisbezorgd.nl - Thuisbezorgd is een website waar je eten kan bestellen. Het was een van de eerste websites in zijn soort met oprichting in 1999. Het is uitgegroeid tot een mega bedrijf dat zich heeft genesteld in de top 5 van grootste webshops in Nederland. De kans is dus heel groot dat jij hier ook wel eens iets besteld, toch? Eten bestellen is in de regel niet per se goedkoop, maar wel heel makkelijk. En soms is het gewoon een must. Daarom is het goed om te weten dat je prima geld kan besparen op thuisbezorgd bestellingen door middel van korting in de vorm van cashback: je kan geld terug krijgen op elke order door lid te worden van cashbacksites, zoals Euroclix (dat is de beste cashbacksite).

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Tue, 25 October

Korting / cashback bij OTTO: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

OTTO is uitgegroeid tot de grootste homeshopping organisatie wereldwijd na Amazon. Je kan in hun webshop dan ook eigenlijk bijna alles wel kopen: kleding, huishoudelijke apparatuur en multimedia. Daarom is korting in de vorm van cashback bij OTTO toch weer een meevaller en kan je bij elkaar genomen veel geld besparen. En die korting kan je vandaag al krijgen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende promoties en geldende acties! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit. Het is in ieder geval gratis en heel eenvoudig!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Tue, 18 October

Geld besparen op mode | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op mode kan veel schelen. Een leuke outfit kopen is namelijk nog best duur. Tegenwoordig koopt men steeds vaker kleren, schoenen en accessoires online, en dat is eigenlijk een hele goede trend want als je een beetje je weg weet op internet, dan kan je veel korting krijgen en bovendien goed prijzen vergelijken. Er zijn namelijk zogenaamde cashback sites (geld terug websites) waar je tot wel 15% extra korting kan krijgen bovenop lopende acties en aanbiedingen. En dat bij de grootste webshops zoals Nike, Adidas, Jack & Jones, Score, Zalando, Wehkamp, BonPrix, Miss Etam, Forever 21, Only, Coolcat, Vero Moda, Shoeby, G-star, Levi’s en nog veel meer! Online winkelen heeft bovendien nog extra pluspunten vergeleken met het winkel- of stadscentrum, want het is lekker snel en makkelijk.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Tue, 11 October

Geld bezuinigen tips: de 3 beste manieren van geld besparen | Tips-GeldBesparen.nl

Wanneer je wil bezuinigen, ofwel geld besparen, is het belangrijk dat je goed nadenkt waarop je dat doet. Sommige manieren zijn namelijk duurzamer dan andere, terwijl er ook genoeg methoden zijn die je geld schelen maar je niet per se hoeft te merken in je dagelijkse leden. Ook zijn er manieren van bezuinigen waarbij je de leuke dingen in het leven wegstreept zoals lekker eten en leuke uitjes en uit eten gaan, maar dat is helemaal niet nodig als je onze tips volgt! Wij geven je de 3 beste manieren van bezuinigen waarbij je niets iets hoeft te laten, maar alleen maar minder betaald voor hetzelfde!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Wed, 05 October

Korting / cashback bij Wehkamp: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Wehkamp is hét online warenhuis van Nederland, zo luidt hun eigen slogan. Je kan er dan ook eigenlijk bijna alles kopen. Daarom is korting in de vorm van cashback bij Wehkamp altijd weer mooi meegenomen en kan je bij elkaar genomen heel wat geld besparen. En die korting kan je binnen nu en een paar minuten al krijgen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende aanbiedingen en geldende kortingsacties! Hoe dit helemaal werkt leer je in deze blog. Het is gratis en super eenvoudig!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Wed, 28 September

Korting bij Body & Fitshop (Bodyenfitshop.nl): altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Body & Fitshop (Bodyenfitshop.nl) is al sinds 1995 een van de grootste online verkooppunten van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten, iedereen kent hen eigenlijk wel; ze hebben een gigantisch assortiment. Daarom is korting bij Body & Fitshop toch weer mooi meegenomen en kan je redelijk wat geld besparen. En die korting kan je vandaag al regelen via cashback sites, zoals Euroclix: extra korting bovenop alle geldende acties en lopende promoties! Hoe dit precies werkt lees je in dit artikel. Het is gratis, heel erg makkelijk en simpel.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Sat, 24 September

Geld besparen op elektronica | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen op electronica kan je makkelijk veel geld schelen. Electronica is namelijk best prijzig. Gelukkig is besparen eigenlijk heel simpel, want als je jouw electronica koopt op internet via cashback sites krijg je tot 15% terug op al je aankopen! Bijvoorbeeld via Euroclix. In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen in zijn werk gaat en waardoor het je geld bespaart.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 19 September

Geld besparen op boeken en e-books | Tips-GeldBesparen.nl

Boeken en e-books zijn niet goedkoop. Zeker als je veel leest kan het zomaar zijn dat je er flink wat geld aan uitgeeft. Geld besparen op boeken en e-books is daarom best wel een goed idee! Het is ook heel goed mogelijk, want als je ze koopt via internet kan je met cashback shoppen tot wel 15% op al je aankopen terug krijgen! Bijvoorbeeld via Euroclix. In dit artikel leggen we je uit hoe cashback shoppen werkt en waarom het je geld bespaart.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Fri, 16 September

Geld terug acties? Altijd geld terug met cashback! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld terug acties zijn eigenlijk gewoon slimme marketing trucs waarbij consumenten gratis een product kosteloos kunnen proberen zodat ze er vervolgens meer van gaan kopen. Heel slim natuurlijk van bedrijven om daar aan mee te doen. Betekent voor jou dat je slim geld kan besparen, want je hoeft immers niet te betalen. Maar wist je dat je altijd geld terug kan krijgen op al je aankopen? Nee? Lees dan verder, want in dit artikel leggen we je precies uit hoe dat werkt en waarom je daarmee heel veel geld bespaart!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Tue, 13 September

Bespaartips die werken: doe er je voordeel mee en ga geld besparen! | Tips-GeldBesparen.nl

Bespaartips vind je overal op internet want geld besparen is natuurlijk heel interessant (je werkt er hard genoeg voor), maar eigenlijk zijn er veel teveel bespaartips. Sommige zijn simpel en jou allang bekend, andere zijn simpelweg bizar. Wij proberen je op deze site tips te geven welke bespaartips de moeite waard zijn, welke minder, en welke gewoon helemaal niet! Natuurlijk kan je tot uitersten gaan, maar dat is helemaal niet nodig om meer geld over te houden. In deze blog een overzichtje van onze top 3 favoriete manieren om makkelijk en toch effectief geld te besparen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 08 September

Korting bij Media Markt: altijd extra korting! | Tips-GeldBesparen.nl

Media Markt is 1 van de grootste aanbieders van consumentenelektronica van Europa, iedereen kent hen tegenwoordig; als klant en toch zeker van de briljante reclames op tv. Dus: korting bij Media Markt is altijd mooi meegenomen en kan je absoluut flink wat geld besparen. En die korting kan je vandaag al krijgen ook! Via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle acties en lopende aanbiedingen! Hoe dit precies werkt zetten we uiteen in dit stuk. Het is gratis het kost je bovendien helemaal geen extra moeite.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 05 September

Korting bij Bonprix: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Bonprix is 1 van de grotere online kledingshops van het land, iedereen kent hen tegenwoordig; als klant, of misschien alleen van de reclames op tv. Hoe dan ook: korting bij Bonprix is altijd mooi meegenomen en kan je ongemerkt flink wat geld besparen. En die korting kan je ook zonder moeite krijgen ook! Via cashback sites zoals Euroclix: 3% extra korting bovenop alle promoties en lopende aanbiedingen! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er nu direct met starten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Fri, 02 September

Korting bij Zalando: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Zalando is een van de grootste online kledingwinkels van Nederland, iedereen kent het tegenwoordig wel; al is het van de vervelende en toch grappige reclames. Korting bij Zalando is daarom altijd mooi meegenomen en kan je zomaar aardig wat geld besparen. En korting kan je nog relatief makkelijk krijgen ook via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle geldende aanbiedingen en lopende acties! Hoe dat precies gaat leggen wij je uit in artikel. Het kost je niks en je kan er nu meteen al mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 29 August

Korting bij Coolblue: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Coolblue is een van de grootste online winkels van Nederland, iedereen kent het tegenwoordig wel van tv of als klant. Korting bij Coolblue is daarom altijd mooi meegenomen en zal je makkelijk heel wat geld besparen. En korting kan je toch nog simpel krijgen via cashback sites zoals Euroclix: extra korting bovenop alle lopende acties en koopjes! Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er meteen mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Wed, 24 August

Korting bij FonQ: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

FonQ is een van de grootste online winkels van ons land, iedereen kent het wel op een of andere manier. Korting bij FonQ is daarom altijd mooi meegenomen en kan je makkelijk veel geld besparen. En korting kan je relatief makkelijk krijgen via cashback sites zoals Euroclix: tot wel 3% extra korting bovenop alle lopende acties en aanbiedingen! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in dit artikel. Het is gratis en je kan er vandaag al mee starten.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 22 August

Korting bij Bol.com: altijd extra korting!| Tips-GeldBesparen.nl

Bol.com is een van de grootste webshops van Nederland, iedereen is er wel klant eigenlijk. Korting bij Bol.com is daarom altijd mooi meegenomen en kan je makkelijk veel geld besparen. En korting kan je heel simpel krijgen via cashback sites zoals Euroclix, tot wel 3,5% extra korting bovenop alle geldende acties en promoties! Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in deze blog. Het is gratis en je kan er vandaag nog mee beginnen.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Sat, 20 August

Geld besparen op hotels | Tips-GeldBesparen.nl

Hotels kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op hotels is gelukkig relatief makkelijk, want net zoals met eigenlijk bijna alles tegenwoordig kan je online heel makkelijk en snel prijzen van hotels vergelijken en kan het zomaar zijn dat jouw hotelkamer via een andere website of aanbieder veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Er zijn een aantal sites die hierin zijn gespecialiseerd en vergelijkingen maken tussen alle prijzen. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden.

 Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 15 August

Geld besparen op vliegtickets | Tips-GeldBesparen.nl

Vliegtickets kunnen aardig duur zijn. Geld besparen op vliegtickets is echter best goed mogelijk, want net zoals met bijvoorbeeld hotels en vakanties kan je tegenwoordig via internet heel goed prijzen vergelijken. En zo kan het zomaar zo zijn dat jouw vliegticket ergens anders veel minder kost. Zonde dus om dat niet even goed uit te zoeken. Zeker als je een goede vergelijkingssites gebruikt kost dit je ook nog eens maar een paar minuten. Wij hebben een aantal sites die we je aanraden.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 11 August

Geld besparen met goedkoop online shoppen | Tips-GeldBesparen.nl

Online shoppen wordt steeds populairder. Niet gek, want het is natuurlijk heel makkelijk en snel om je aankopen te doen vanuit je luie stoel, die vervolgens ook nog eens thuis worden bezorgd! Maar is het ook goedkoop? Ja! Als je weet wat je doen kan je op je online aankopen veel geld terugkrijgen / besparen. Dit heet cashback shoppen. Er zijn namelijk zogenaamde cashbacksites waar je gratis lid van kan worden om vervolgens tot wel 15% extra korting te krijgen op alles wat je online aanschaft, bovenop geldende acties en promoties! In onze blog leggen wij je uit hoe dit werkt, en hoe jij ook van dit voordeel kan genieten. Alvast een tip: Euroclix is de beste cashbacksite van Nederland!

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen ...

Mon, 08 August

Geld besparen op en met alles-in-1 | Tips-GeldBesparen.nl

Alles in 1, ook wel tv, internet en bellen genoemd, is een van de belangrijkere kostenposten in elk huishouden. Daarop besparen is daarom slim, want dat kan je veel geld schelen. Bovendien is besparen op je abonnement heel snel en makkelijk te regelen, want er is sowieso maar een relatief beperkt aantal aanbieders. En hoewel je dan nog op veel vlakken kan kiezen tussen verschillende soorten abonnementen kan je die heel makkelijk vergelijken via internet. Zoals in onze vergelijker waarin je 100% onafhankelijk de belangrijkste leveranciers en pakketten tegen elkaar kan afzetten en daarna direct afsluiten met handige overstapservice!

Thu, 04 August

Geld besparen met Sim Only | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen met Sim Only is een hele slimme manier van besparen. Sim Only kost namelijk veel minder geld dan een abonnement met mobiele telefoon. Vaak is je oude mobiel toch nog wel goed om nog een tijdje mee te gaan, en dan is het zonde om een nieuwe aan te schaffen. Het scheelt je al gauw tientallen euro’s per maand. Belangrijk daarbij is wel dat je jezelf goed oriënteert tussen alle verschillende aanbiedingen en schreeuwerige reclames. Daarom kun je gebruik maken van onze handige vergelijker.

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Mon, 01 August

Geld besparen? Koop een energiebespaarbox! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen terwijl je geld bespaart op energie… ja je leest het goed. Zelfs terwijl je bezig bent met besparen kun je met goed nadenken al besparen. Een energiebespaarbox is bijvoorbeeld een slimme manier om goedkoop meerdere producten aan te schaffen voor een goede prijs, waarmee je vervolgens weer kan besparen op energie. En omdat stroom en gas een van de grootste vaste lasten zijn van elk huishouden kan dat veel schelen. Een energiebespaarbox is daarbij ook nog een heel makkelijk en snel ook om te gebruiken.                           

Klik op de titel om het hele artikel met tips te lezen …

Thu, 28 July

Vorig

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook