Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Cashback bij Bol.com | Geld terug op al je aankopen | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback bij Bol.com kan jij vandaag nog krijgen. Geld terug op al je aankopen, bovenop lopende acties en aanbiedingen! Hoe? Simpel: wordt lid van de beste cashbacksite van Nederland ( Euroclix ) en maak gratis aanspraak ook cashback, maar ook exclusieve aanbiedingen. Behalve je gratis aanmelden (je krijgt zelfs €2,55 bonus bij inschrijving) hoe je niks te doen. Je krijgt trouwens de cashback ook bij duizenden andere webwinkels.

Bol.com is een webshop in Nederland en België en werd opgericht in 1999 door het Duitse bedrijf Bertelsmann AG. Sinds 2016 is het onderdeel van het Nederlandse bedrijf Ahold, dat ook eigenaar is van onder andere de Albert Heijn en Etos. Hoewel het bedrijf de eerste jaren geen winst maakte is het momenteel een doorslaand succes. Niet alleen financieel, maar de webwinkel werd al diverse malen uitgeroepen tot beste website en beste webwinkel van Nederland, België en zelfs heel Europa.

Met ruim 15 miljoen artikelen en een omzet van meer dan 1 miljard euro (!) ben jij waarschijnlijk ook wel vaste klant. Niet gek dat Bol.com zoveel vaste klanten heeft overigens, want ze hebben ook een hele goede service: bezorging op dezelfde dag, in de avond of op zondag. Gratis verzending, 30 dagen bedenktijd, gratis retourneren, achteraf en veilig betalen, goede garantie en gratis reparatie, en een onderscheiden klantenservice afdeling die onder anderen de warme douche kreeg van tv programma Radar.

Aangezien we met zijn alleen heel veel geld uitgeven bij Bol.com is het niet raar dat we daar misschien ook wel op willen besparen. Cashback is een hele prettige manier van besparen, omdat je hiermee geld terug krijgt op bestellingen die je doet. Dit is een percentage over het aankoopbedrag, en geldt ook bij aanbiedingen, acties en lopende promoties. Je kan dit krijgen door lid te worden van een cashbacksite. Zij werken samen met Bol.com en geven jou korting in de vorm van cashback. Waarom ze dit doen? De cashbacksite verdient er zelf ook geld aan! Elke keer als jij via de cashbacksite iets koopt bij Bol.com krijgen ze een vergoeding. Die delen ze met jou (de cashback), zodat jij zo vaak en zo veel als mogelijk via hen blijft kopen. De beste cashbacksite van Nederland is overigens veruit Euroclix. Dit is een van de eerste in zijn soort in Nederland (sinds 1999), heeft hoge cashback, is betrouwbaar en werkt naast Bol.com nog eens samen met 2500 andere webshops waar je dus ook geld terug kan krijgen!

Fri, 03 November

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook