Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Cashbackkorting.nl review & ervaringen: is deze site betrouwbaar?

Een perfecte naam voor een cashback site: cashbackkorting.nl Niet voor niets zijn ze een van de bekendste en grootste partijen in deze markt. Maar de vraag blijft dan nog wel of ze ook goed zijn? Zijn ze betrouwbaar bijvoorbeeld, betalen ze netjes je verdiende korting uit? En is de hoogte van die korting ook goed in vergelijking met andere concurrerende sites?

In het kort: we raden je zeker aan om je WEL in te schrijven bij deze website. Je krijgt dan direct 7,50 euro startbonus. Maar dat is niet alles. Ze zijn ook gewoon een van de beste cashbacksites in Nederland op dit moment en staan daarmee in onze Top 5 met favorieten. Die eervolle vermelding hebben ze natuurlijk wel moeten verdienen.

Dat doen ze in de eerste plaats door hun betrouwbaarheid. Ze scoren goed op het correct registreren van aankopen en de korting die je daarover ik krijgt. Gaat niet vaak verkeerd, mede omdat ze een toolbar / extensie beschikbaar hebben die dit proces automatiseert. Ook hebben ze een app die hetzelfde doet. Ze zijn daarmee dus ook meteen erg goed in de gebruiksvriendelijkheid / gebruiksgemak.

Dan is het uiteraard nog belangrijk om te kijken naar de uitbetaling van je saldo. Je moet je kortingen weliswaar opsparen tot een minimum van 25 euro, hoger dan de concurrentie, maar uitbetalen gaat dan weer wel altijd vlekkeloos. Wij ontvingen ons geld altijd snel en zonder fouten of problemen.

Ook de hoogte van de cashback die geboden wordt is sterk, vaak hoger dan de concurrentie. Je krijgt dus meer korting, en dat eveneens bij een indrukwekkend aantal partner webwinkels: 3858. En daar zitten natuurlijk alle belangrijke namen tussen zoals Bol.com, AliExpress, Bonprix, Media Markt, HEMA, Groupon, Leenbakker en nog veel meer…

Afsluitend heeft cashbackkorting.nl nog aanvullende manieren waarmee je saldo kan verdienen. Zo krijg je 5 euro voor het aanbrengen van je vrienden en ook nog eens 10% over hun verdiensten zolang ze lid zijn! Ook krijg je vergoedingen voor het lezen van hun mailtjes, klikken op banners, geven van social likes en doe je gratis mee aan de dagelijkse jackpot waarmee je 50 euro kan winnen!

Als klap op de vuurpijl hebben ze ook een eigen enquête panel waar je geld kan verdienen door vragenlijsten / surveys in te vullen. Dat verdient extra snel! En wil je nog extra besparen op je vaste lasten? Ze hebben vergelijkers voor onder andere tv, internet, bellen, sim only, verzekeringen en nog veel meer. En uiteraard krijg je bij een overstap ook weer cashback van enkele tientjes!

Achtergrondinformatie: Cashbackkorting is onderdeel van orangebuddies. Zij hebben tientallen vergelijkbare cashback sites in hun beheer door heel Europa. In totaal bieden ze via die platformen cashback korting bij 35.000 webshops. Aardig indrukwekkend.

Fri, 15 November

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook