Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Direct geld besparen: onmiddellijk je kosten omlaag met ons bespaarplan | Tips-GeldBesparen.nl

Direct geld besparen kan nodig zijn wanneer je dringend je financiën moet verbeteren. Als dit inderdaad zo urgent voor je is willen wij je een aantal tips geven waarmee je niet alleen onmiddellijk bespaart, maar ook langdurig een voordeel mee behaalt. Door namelijk gericht bepaalde kosten te verlagen heb je elke maand weer een besparing te pakken. Daarbij kan je denken aan het verlagen van vaste lasten, maar met cashback kan je ook heel goed de kleine en onverwachte uitgaven verminderen. Daarmee kan je vandaag al zorgen dat je minder uitgeeft, en dus meer geld in je portemonnee houdt!

Wanneer wij het hebben over direct geld besparen, dan bedoelen we ook echt dat je acuut ervoor zorgt dat jouw levensonderhoud goedkoper wordt. Natuurlijk kan je simpelweg beknibbelen door dingen te laten die niet nodig zijn, maar vaak is dat al niet genoeg meer. Denk er maar aan dat je een grote financiële tegenvaller te verwerken krijgt, of dat jij of je partner zonder werk komt te zitten terwijl veel kosten zoals huur of hypotheek gewoon doorlopen. Je kan moeilijk de bank bellen of ze de betaling even willen opschorten. En als dat al kan, dan staan daar vaak weer boetes tegenover.

De meest directe bespaartip die we je kunnen geven is cashback. Letterlijk betekent dit inderdaad “geld terug”, en dit is dan ook precies wat het is. Meteen op het moment dat je iets koopt, krijg je geld terug op die aankoop! Hoe? Simpel. Er zijn speciale cashbacksites die samenwerken met duizenden webshops, waar jij dus korting kan krijgen door middel van cashback. En ja dan hebben we het over de beste webshops van Nederland zoals Bol.com, Zalando, Wehkamp, Coolblue en AliExpress. Tot wel 15%, bovenop alle lopende acties en aanbiedingen! Tip: de beste en meest betrouwbare cashbacksite met de hoogste kortingen is Euroclix.

Maar we hebben op deze website nog veel meer bespaaradviezen voor je. Zoveel dat we ze onmogelijk allemaal in deze blog kunnen proppen. En met de meeste van de bespaarmethoden die we je gratis als tip meegeven, geven jou de mogelijkheid om direct geld te besparen! Omdat het zoveel tips zijn hebben we ze allemaal voor je verzameld en gecategoriseerd in één overzichtelijke checklist. Hierin kan je per kostenpost van een gemiddeld Nederlands huishouden zien hoe je die kan verlagen. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk van deze manieren voor jou op dit moment het beste werken om zo snel mogelijk financieel voortuit te komen.

Sun, 11 June

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook