Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaring / review: is centmail betrouwbaar?

** spoiler ** schrijf je liever niet in bij centmail ivm de accountscore die ze toepassen. Ga liever voor een van de beste cashback sites van NL


Centmail.nl is onderdeel van de emailmarketinggroep BV uit Deurne. Ze hebben meerdere van deze vergelijkbare websites in de lucht zoals dutcheuro bijvoorbeeld. Een bedrijf geregistreef bij de KVK dat goed omgaat met je persoonlijke gegevens volgens de wet AVG. Voor zover betrouwbaarheid dus in orde. Ze hebben het trouwens vooral erover dat je geld bij ze kan verdienen, maar in feite is cashback de beste manier waarop je jouw saldo kan bijeen sprokkelen. Je kan daarnaast ook klikken op mailtjes en links. Maar dat schiet niet echt op met een beloning van 0,5 cent.

Kijkend dus naar die cashback mogelijkheden, voor ons als site over geld besparen voornamelijk interessant om te beoordelen natuurlijk, zie je dat het niet bepaald een toonaangevende partij is. Ze doen zaken met vrij weinig webshops en ook niet de belangrijkere waar je wil kunnen shoppen met cashbackkorting. Meer vage en onbekende webshopjes. En de korting is ook niet erg hoog. Jammer dus. En dat is niet eens het grootste minpunt. Dat is namelijk de gehate accountscore die ze toepassen.

Wat is dat dan precies dat het zo'n probleem is? Nou het betekent dat je een cijfer hebt gekoppeld aan je account. Die loopt automatisch af naar beneden. En zodra die te laag is dan kan je jouw verdiende geld niet meer laten uitbetalen. Dus ook niet je cashbackkorting. Het enige dat je kan doen om die score hoog te houden is om (erg vaak) mee te doen aan acties. Maar omdat er weinig interessante acties zijn moet je helaas vrij snel al geld gaan uitgeven aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Daarmee schiet je eigenlijk volledig aan je doel voorbij van dit programma. Of het nu verdienen of besparen is. Conclusie kan dus alleen maar zijn dan Centmail weliswaar wel betrouwbaar is, maar niet de moeite waard.

Wed, 15 April

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook