Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / review: Is CashbackTotaal.nl betrouwbaar?

Cashbacktotaal.nl is een cashback site, zoveel mag duidelijk zijn. Dit houdt in dat je met een gratis en vrijblijvende inschrijving toegang krijgt tot kortingen bij de webshops waarmee een samenwerking is, zelfs  bovenop de aanbiedingen en lopende promoties. Ze beweren ook als een van de weinigen dat ze 100% cashack uitkeren. Hoe cashback precies in zijn werk gaat kan je nalezen op onze speciale pagina over cashback shoppen, waar je ook kan terugvinden wat volgens ons de Top4 beste cashback sites van Nederland is.

Pluspunten

Het is een van de grotere cashback sites binnen Nederland, kijkend naar het aantal leden en webwinkels waarmee ze samenwerken. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze op bepaalde vlakken meer mogelijkheden hebben dan concurrenten. Ze zeggen ook dat ze 100% van de commissie die zij krijgen ook uitbetalen aan hun leden. Klinkt mooi, maar natuurlijk niet helemaal waar. Ze moeten hun eigen kosten ook betalen. Maar het idee is prettig dat ze zoveel mogelijk proberen uit te keren. Een ander pluspunt is dat je bij inschrijving direct een aanmeldbonus krijgt van €2,50

Minpunten

Het belangrijkste nadeel van CashbackTotaal is dat ze niet met heel veel webshops samenwerken. Slechts 1307. Dit lijk misschien veel, maar andere cashback sites zoals Euroclix (de beste van NL) werken samen met bijna het dubbele! Daarbij komt dat je gespaarde saldo bij Euroclix steeds meer waard naarmate je saldo stijgt, en dat is bij CashbackTotaal niet het geval. Dit extra voordeel loopt op tot 70%, en dus is 1 euro dan opeens €1,70 waard.

Hoeveel kun je besparen?

Dat ligt er helemaal aan hoeveel je online winkelt. De meeste cashbacks zijn ommenabij de 3-6%. Ook is het de vraag of CashbackTotaal met de webshop samenwerkt waar jij graag je aankopen doet.

Is CashbackTotaal.nl betrouwbaar?

Wanneer we alle reviews en ervaringen op internet doorlezen zie je dat er best wat ervaringen worden gedeeld. Jammer om te zien is dat veel mensen klagen dat ze hun geld niet krijgen. Of dat dit heel lang duurt. Bedenk wel dat dit niet per se iets is waar ze zelf veel aan kunnen doen. Dit ligt vaak ook voor een groot deel aan de webwinkels waar ze mee samenwerken. Ook zie je genoeg comments dat de site wel naar behoren werkt en dat er geen klachten te melden zijn. We kunnen dus zeker niet stellen dat ze niet betrouwbaar zijn.

Aanmelden, ja of nee?

Nee, als je alles naast elkaar zet niet. CashbackTotaal.nl is gewoon niet de allerbeste cashbacksite. Euroclix is beter. En omdat het niet zinvol is je aan te melden bij meerdere cashback sites bevelen we je aan om niet lid te worden van CashbackTotaal maar juist bij Euroclix. Daar heb je niet alleen profijt van meer webshops, maar kan je ook vrienden en familie aanbrengen. Jij krijgt dan altijd 10% bonus over hun cashback! Ook wordt je gespaarde geld ook meer waard. Tip: met Euroclix kun je ook op verschillende andere manieren geld verdienen, zoals online enquêtes invullen en mailt lezen.

Tue, 20 February

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook