Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / review: Is CashbackXL betrouwbaar? | Tips-GeldBesparen.nl

CashbackXL.nl is een cashbacksite. Dit betekent dat je door middel van een gratis lidmaatschap toegang krijgt tot korting bij alle aangesloten webwinkels, bovenop de lopende aanbiedingen en exclusieve aanbiedingen. Mooi is ook om de missie van deze website te lezen: “Onze missie is om jou zoveel mogelijk geld terug te geven op je online aankopen.” Hoe cashback precies werkt lees je op onze speciale pagina over cashback shoppen.

Voordelen

Het is een van de grootste cashbacksites van Nederland, misschien wel de grootste! Dit brengt uiteraard voordelen met zich mee. Omdat ze goed lopen is de kans klein dat ze financieel in de problemen komen. Daarmee ben jij er meer zeker van dat je ervan op aan kan dat je gespaarde cashback niet opeens verdwenen is. Ook betekent dit dat de partners waarmee ze samenwerken zeer onwaarschijnlijk zullen stoppen met de samenwerking.

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van CashbackXL is dat ze niet samenwerken met Bol.com. Dit terwijl andere cashbacksites zoals Euroclix(de beste van NL) dat wel doen. En we weten dat in Nederland iedereen eigenlijk wel klant is van Bol.com toch? Daarnaast wordt je gespaarde saldo bij Euroclix meer waard naarmate je spaart, en dat is bij CashbackXL niet het geval. Dit extra voordeel loopt op tot 70%. Als laatste krijg je bij CashbackXL geen startbonus bij inschrijving, bij Euroclix krijg je €2,55 cadeau. Laatste vergelijking die we trekken: CashbackXL werkt met iets meer dan 900 webwinkels samen, Euroclix met meer dan 2200 waar je korting krijgt!

Hoeveel kan je besparen?

Dat ligt er maar net aan. De meeste cashbacks liggen tussen de 3-6%. Het ligt er maar net aan hoeveel je online winkelt en of de winkels waar CashbackXL mee samenwerkt biedt wat je zoekt.

Is CashbackXL betrouwbaar?

Wanneer we alle reviewwebsites doorlezen zie je dat er vrij veel ervaringen worden gedeeld. Hoewel je veelal leest dat de hoogte van de cashback tegenvalt, is dit niet per se iets waar deze website zelf iets aan kan doen. Dit ligt vaak namelijk juist aan hun partners. Tegelijkertijd zie je wel veel opmerkingen dat de site wel goed werkt en dat transacties goed worden geregistreerd. Betrouwbaar zijn ze dus zeker wel.

Aanmelden of niet?

Nee, als je alles afweegt niet. CashbackXL is gewoonweg niet de beste cashbacksite. Euroclix is beter. En omdat het niet zinvol is je aan te melden bij meerdere cashbacksites raden we je aan om geen lid te worden van CashbackXL maar juist wel van Euroclix. Daar heb je niet alleen cashback bij Bol.com, maar sowieso bij meer webshops. Ook wordt je gespaarde geld ook meer waard én krijg je een bonus bij aanmelding. Tip: bij Euroclix kan je ook op andere manieren geld verdienen, zoals enquêtes invullen en mailtjes lezen.

Tue, 05 December

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook