Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Ervaringen / reviews: is MyFlavours Betrouwbaar?

Myflavours.nl staat wellicht niet in onze Top 3 beste cashback sites in Nederland (met de onbetwiste nr. 1 Euroclix), maar het is een prima site die we je zeker niet zullen afraden. In deze recensie vertellen we je waarom dat zo is. Als we een Top 10 zouden hebben dan had deze website er zeker in gestaan, maar het punt is bij cashbacksites dat je er maar van 1 lid hoeft te zijn.

Bepalen hoe goed een cashback site eigenlijk is hangt af van vele factoren. Die beoordelen we uiteraard allemaal graag voor je omdat ze allemaal meewegen, maar de belangrijkste van allemaal is betrouwbaarheid. Hartstikke leuk dat je cashbackkorting krijgt /verdient, maar alleen als dit proces goed verloopt en het geld uiteindelijk ook op je bankrekening aankomt heb je er ook echt wat aan.

Bij Myflavours hebben ze dit goed voor elkaar. Er zijn eigenlijk dan ook geen klachten te vinden over deze site op internet, en wij hebben ze zelf ook niet ontvangen. Bovendien zijn onze eigen ervaringen ook uitstekend, wij krijgen altijd netjes en vrij snel ons geld overgeboekt. Ook het registreren van aankopen en toekennen van de korting duurt niet te lang en gebeurt zonder fouten. Vinkje!

Terug naar de euro’s. De hoogte van de cashback die je krijgt bij MyFlavours is goed als je die vergelijkt met andere concurrerende programma’s. Daarbij krijg je bij heel veel webwinkels dit voordeel, wel meer dan 3500. En dat is dan weer veel meer dan de concurrentie. Niet dat je van al die shops gebruik maakt, maar het kan toch net schelen.

Handig daarbij is wel de toolbar / browser extensie die je kan downloaden / installeren. Hoef je niet al die duizenden webwinkels uit je hoofd te leren, maar krijg je gewoon een seintje als je korting kan krijgen ergens. Dat kan je dus ook niet meer vergeten, iets wat nog regelmatig gebeurt bij cashback sites die deze tool niet hebben. Dan moet je echt eerst inloggen en op een speciale link doorklikken naar de webshop naar keuze, en dat gaat vaker verkeerd. En dan pak je niet je gratis geld, zonde!

Naast cashback shoppen kan je bij Myflavours ook op andere manieren saldo sparen / geld verdienen. Eén van de meest lucratieve is leden aanbrengen. Dat kunnen familie en vrienden zijn, maar je mag je persoonlijke link ook op je social media of website delen. Je krijgt dan steeds X euro en daarbovenop nog een 10 procent over de verdiensten van deze mensen. Nice toch?

Achtergrond informatie: de site is eigendom van Orange Buddies, zij hebben honderden van dit soort sites door heel Europa en werken internationaal samen met tienduizenden grote online retailers waar ze cashback aanbieden.

Fri, 21 June

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook