Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Extreem geld besparen? Check deze 4 radicale manieren! | Tips-Geldbesparen.nl

Extreem geld besparen is soms een must: je bent je baan kwijt, je geld is op, of je wil het inkomen dat je hebt uitgeven aan iets anders. Dan moet je het roer radicaal omgooien. En dat betekent dat je manieren moet bedenken die jouw kosten dramatisch verlagen. Natuurlijk kan je op een houtje gaan zitten bijten maar dat is ook niet leuk. En daarmee spaar je ook niet de grote bedragen uit die je nodig hebt. Wij weten wel welke methoden jou aan die geldsommen kunnen helpen, waarbij overigens soms ook veel kleine bedragen zich snel kunnen optellen. Daarom hierbij onze top 4 grootste besparingen per jaar:

1. Cashback Shoppen (€1000,- per jaar)

Cashback betekent geld terug krijgen. Dit krijg je terug van speciale cashbacksites waar je gratis lid van kunt worden. Vervolgens krijg je elke keer als je online iets koopt bij een webwinkel waarmee de cashbacksite samenwerkt een percentage van het aankoopbedrag terug. Dit kan bij de beste cashbacksite van Nederland, Euroclix, oplopen tot wel 15% en bij meer dan 2000 bekende webshops zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, Coolblue, Bonprix, ga maar door. Uiteraard zijn dit vooral kleinere bedragen, maar als je bedenk wat je allemaal via internet kan kopen tegenwoordig weet je ook wel dat het totaalbedrag gigantisch kan zijn.

2. Goedkope energie (€390,- per jaar)

Gas en licht (stroom / elektriciteit), oftewel energie is een van de grotere vaste lasten van elke huishouden. Door kritisch de verschillende leveranciers te vergelijken kan je veel geld besparen. Zeker als je dit vaak doet en bij elke besparing overstapt. Dat is helemaal niet zoveel werk want ze hebben allemaal een overstapservice tegenwoordig. Makkelijk vergelijken kan gewoon op deze pagina.

3. Goedkoop mobiel telefoonabonnement (€180,- per jaar)

Onbewust betaal je erg veel aan je mobiele telefoon. Er gaat een hoop geld zitten in het toestel en al die MB’s… door abonnementen te vergelijken, natuurlijk met onze handige vergelijker, kan je veel geld besparen, want er zit veel verschil in prijs en voorwaarden van alle aanbieders. En als je telefoon nog goed is kan je ook Sim Only nemen, waarbij je nog veel meer kan besparen.

4. Goedkope tv, internet en bellen (€175,- per jaar)

TV, internet en vaste telefoon kost ook een hoop geld. Zeker als je nog aanvullende pakketten hebt voor sport of film. Typisch een van de dingen die ongemerkt van je rekening worden geschreven omdat “je het toch nodig hebt”. Maar ook hier zijn gelukkig genoeg aanbieders die best een lagere prijs willen bieden dan je huidige provider. Ook deze kan je op onze website vergelijken, en meteen overstappen!

Sun, 09 July

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook