Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Flink geld besparen? Deze bespaartips leveren je € 7937,- per jaar op!

Er zijn meerdere redenen waarom mensen geld willen besparen. Afhankeljk van dit doel kan het ook verschillen wel bedrag je tekort komt in je huidige financiële situatie. Een beetje, gemiddeld of flink geld besparen? Dat laatste kan gedwongen zijn na een scheiding of ontslag, maar je kan ook om andere redenen je kosten willen verlagen. Zeker als je hierin een hoge doelstelling hebt zal je ervaren dat bezuinigen eigenlijk best moeilijk is en zeker niet makkelijk. Veel kostenposten kan je niet zomaar schrappen in het huishouden. Je hebt ze nodig, of je zit er aan vast. Zo zal je toch moeten eten en drinken en andere huishoudelijke producten moeten kopen (boodschappen), en een dak boven je hoofd hebben. En zomaar even verhuizen kost vaak alleen maar meer geld. Vaste lasten lopen vaak langere tijd door op contracten en zijn dus niet zomaar te wijzigen.

Dus waar moet je in godsnaam beginnen? Wij raden je aan om allereerst een de afschijvingen van je bankrekening onder de loep te nemen over de laatste maanden zodat je inzicht krijgt wat je allemaal uitgeeft en waaraan. Zet daar je vaste lasten naar en je hebt een eerste versie van je huishoudboekje. Aan de andere kant zet je dan al je inkomsten en je weet wat je overhoudt als huishoudbudget. Zeg maar de losse uitgaven. Het is dan afhankelijk van het verschil tussen inkomen en kosten hoeveel je moet of wil besparen. Wil je bijvoorbeeld meer financiële ruimte om meer te kunnen sparen voor een bepaald doel, dan kan je ervoor kiezen om flinker te besparen.

De fout die mensen op dit moment maken is dat ze niet een weloverwogen keuze nemen hoe ze gaan besparen. Ze kijken vooral op welke kosten ze willen bezuigen zonder eerst te bedenken, of uberhaupt te weten, of en hoe dat kan. Veel mensen weten gewoonweg niet alle mogelijkheden en slimme manieren om geld te besparen. Maakt niet uit, daar hebben wij dus deze website voor opgericht met allerlei tips! :-) Wij zien namelijk tot onze spijt dat veel mensen grofweg dingen beginnen te schrappen terwijl dat misschien wel met pijn in het hart is. Een hobby, een opleiding, dingen die het leven net wat leuker en aangenamer maken. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Daarom hebben wij bespaartips voor je verzameld in een handig bespaarplan waarmee je bijna 8000 euro per jaar kan besparen. En het mooie is dat deze methoden er specifiek op geënt zijn om niks te hoeven laten. Gewoon hetzelfde voor minder geld, omdat je precies weet waar je moet zijn. Bijvoorbeeld goedkopere abonnementen en verzekeringen door goed te vergelijken, of altijd 15% korting bij meer dan 2000 webshops zoals Bol.com, Coolbue en Zalando zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Bovenop aanbiedingen en kortingen!


Sat, 09 June

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook