Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld Besparen hoe doe je dat? Wij weten wel hoe! :-)

Geld besparen hoe doe je dat? Goede vraag. Gelukkig voor jou willen wij je graag een heel goed en zorgvuldig antwoord geven. Het is namelijk niet niks om te moeten bezuinigen. Kans is groot dat je ergens tegen een financiële tegenvaller bent aangelopen. Je baan kwijt, of opeens flinke kosten door een onverwachte gebeurtenis. Dat is best rot om mee te maken.

De eerste reactie van mensen is dan vaak echter om verstijven, te bevriezen als het ware. Ze stoppen gewoon helemaal met geld uitgeven terwijl dat niet per se de beste oplossing is. Sommige dingen niet betalen zorgt vaak uiteindelijk alleen maar voor meer problemen. Want de huurbaas, de bank of deurwaarders zijn echt niet je beste vrienden... Anderzijds moet je ook nog wel een beetje kunnen genieten van je leven, want je leeft toch echt meer één keer. Daarom wil je toch graag af ten toe iets leuks doen, of iets lekkers eten en drinken.

Kan ook, wij geven je namelijk zoveel mogelijk tips en manieren van kosten verlagen waarbij je dingen probeert te krijgen van dezelfde kwaliteit, maar dan voor een beter prijskaartje. Een lagere prijs dus. Het zal je verbazen hoeveel dingen je op een slimme manier tegen minder geld kan scoren. Bijvoorbeeld door goed te vergelijken tussen verschillende producten en aanbieders die misschien wel heel erg hetzelfde zijn. Ook zijn er best veel manieren om korting te krijgen op van alles en nog wat. Maar vaak weet je deze trucs gewoon niet van jezelf. Daarom delen wij ze graag.

Alle informatie kan je terugvinden in ons Bespaarplan. Daarin doorloop je stap voor stap alle belangrijke kostenposten van een gemiddeld gezin of huishouden in Nederland, en zie je steeds welke bespaarmethoden er zijn hoe je die kostenpost kan verlagen. Sommige zal je misschien al kennen, maar kan je met onze tips net wat meer uithalen. Anderen zullen je wellicht verbazen, zo erg dat je niet snapt dat niet iedereen dit al doet! In totaal kan je bijna achtduizend euro per jaar besparen, en misschien wel meer. Dit hangt af van je persoonlijke situatie maar ook voorkeuren. Minder uitgeven aan je hypotheek is bijvoorbeeld heel anders dan wanneer je huur betaald. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Je hoeft ook niet al onze tips ter harte te nemen, je mag zelf weten welke je wel of niet toepast. Dat maakt ons helemaal niet uit, als we je maar een beetje op weg geholpen hebben ;-)

Fri, 11 May

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook