Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld Besparen in de Supermarkt

Wil jij tips om te besparen in de supermarkt bij de dagelijkse of wekelijkse boodschappen? We kunnen je er genoeg geven zoals:

  1. Maak een boodschappenlijstje
  2. Koop alleen aanbiedingen
  3. Koop grootverpakkingen
  4. Koop huismerken
  5. Ga minder vaak boodschappen doen
  6. En nooit als je honger hebt!
  7. Neem je kinderen niet mee (want die gaan ergens om zeuren en dan hebben ze echt meer geduld dan jij :p)
  8. … we kunnen zo nog wel even doorgaan ...

Maar gaat dit nu je leven leuker maken? Op je tenen door de super moeten lopen? Je wil toch juist lekker relaxt door de Albert Heijn, Lidl, Plus of Jumbo kunnen struinen zonder stress of schuldgevoel? En om alleen maar goedkope dingen te eten en drinken en de ‘overbodige’ (juist lekkere) weg te laten is ook niet gezellig. Bovendien zijn de aller goedkoopste opties veelal ook de ongezonde dus doe maar niet!

Nee wij vinden juist dat je zoveel mogelijk moet besparen op andere dingen, juist zodat je meer leuke dingen kan doen. Inderdaad een keer uitgebreid koken, wel die super lekkere wijn kunnen kopen, een luxe toetje of zelfs dat dagje of weekendje weg met het hele gezin kunnen doen zonder je schuldig te voelen over de kosten. Daar moet je je helemaal niet druk over hoeven maken.

Maar waar moet je dan op besparen? Want bezuinigen is best moeilijk voor de meeste mensen. Daar hebben wij tips voor. En die leveren je tot wel € 8000,- per jaar op! Juist door slim om te gaan met je geld. Het zal je verbazen hoe simpel het is om voor hetzelfde minder te betalen. En met een paar duizend euro kan je wel wat leuks bedenken toch? :-)

Maar wat zijn die tips dan? We hebben ze allemaal handig voor je verzameld in ons Bespaarplan. Daarin zie je per kostenpost van een gemiddeld Nederlands gezin ons advies hoe je die kan verlagen. Vaste lasten zoals energie, woonlasten, verzekeringen en telecom, maar ook losse en kleine uitgaven bij webshops en de benzine in je auto, kan allemaal goedkoper!

Onze tips zijn helemaal gratis en vrijblijvend, dus bepaal vooral zelf welke je wil toepassen en welke niet. Maar je zal er in ieder geval niets voor hoeven te laten. En mocht je nou zelf een goede tip weten die er nog niet tussen staat, laat het ons dan vooral weten! Ook wij leren elke dag weer iets bij en dat willen we onze bezoekers niet onthouden.

Tue, 06 November

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook