Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld Besparen op de Verwarming

De winter staat weer voor de deur. En zelfs nu de winters steeds zachter worden betekent dit wel dat het stookseizoen weer van start gaat. De centrale verwarmingen springen weer aan om het huis te verwarmen. Maar daar heeft die CV wel energie voor nodig, namelijk gas en stroom! En dat kost geld zoals je weet, vooral sinds 2019 de energiebelasting flink omhoog is gegaan. Met name het gas is daardoor een stuk duurder geworden.

Dus hoog tijd om met een aantal slimme tips van ons die kosten eens flink omlaag te duwen! Zonder dat je in de kou hoeft te gaan zitten hoor :-) De belangrijkste tips die we je kunnen geven overigens is dat je altijd moet proberen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke prijs betaalt! De dat is natuurlijk voor zover mogelijk de laagste. Dit kan je voor elkaar krijgen door geregeld, in ieder geval steeds als je contract afgelopen is (dus om de 1-3 jaar) de prijzen van alle leveranciers naast elkaar te leggen en de beste deal te kiezen. Dit kan je doen in deze vergelijker van energie prijzen.

Geen nood over eventuele overstapkosten of een hoop papierwerk, er zit eigenlijk altijd een overstapservice bij die alles voor je regelt en eventuele bijkomende kosten en boetes worden betaald door je nieuwe aanbieder. Ook dat doet eigenlijk elke energieleveranciers tegenwoordig wel.

Naast het betalen van een lagere prijs is de andere mogelijkheid tot besparen om je verbruik te beperken. Nu hoef je hier niet te bezuinigen door zo weinig te stoken dat je het onbehagelijk koud krijgt, daar hebben we ook tips voor! Uiteraard helpt het wel om je huis niet te warm te willen houden, maar in plaats daarvan sloffen en een trui te dragen als je binnen bent. Dat hoeft niks af te doen aan je wooncomfort, maar scheelt wel honderden euro's!

Maar je kan ook met kleine aanpassingen al veel voor elkaar krijgen. Met enkele tientjes kan je al radiatorfolie en tochtstrips kopen die je een veelvoud opleveren aan besparing! Kijk hiervoor eens in deze energiebespaarshop. Je vindt daar nog veel meer eenvoudige gadgets die je enorm veel kunnen opleveren.

Maar je kan het ook groter aanpakken en echt je huis flink gaan isoleren. Daarbij zijn er twee opties die we je vooral willen aanbevelen omdat ze niet veel kosten, in de meeste huizen zijn toe te passen en je veel geld schelen. Dit betekent dat de investering die je toch moet doen ook heel snel weer terug is verdiend! Waar we op doelen zijn Spouwmuurisolatie en Vloerisolatie. Beniewd of dit in jouw huis ook kan en wat het je oplevert? Geen probleem, via onderstaande links kan je gratis en vrijblijvend enkele offertes opvragen:

Spouwmuurisolatie informatie en offertes

Vloerisolatie informatie en offertes

Fri, 04 January

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook