Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld besparen als alleenstaande? Je staat er niet alleen voor! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen als alleenstaande is vaak geen keuze, maar een absolute noodzaak. Het leven is namelijk extra duur omdat je alles in je eentje moet betalen, waar anderen grote kosten zoals huur en hypotheek kunnen delen.  En als mensen geld willen of moeten besparen, maken ze vaak snel keuzes waarbij je in moet leveren op de “luxe” dingen die het leven juist net wat aangenamer maken. Dit zijn namelijk vaak makkelijke manieren van besparen.

Denk aan bezuinigen op boodschappen, door niet meer de A-merken te kopen of minder (lekkere) duurdere producten in je mandje te leggen. Minder leuke dingen doen zoals een dagje weg of naar de bioscoop. Abonnementen opzeggen op tijdschriften of premium tv-zenders terwijl je die eigenlijk graag bekijkt. Logische keuzes, maar daar wordt het niet gezelliger op!

Er zijn ook veel manieren van geld besparen die je kan gebruiken zonder dat je het eigenlijk maar hoeft te merken. Wij hebben speciaal deze site opgericht om meer mensen hiermee bekend te maken. Manieren waarbij je enkel even moet weten waar je moet zijn, of waar je anders misschien helemaal niet aan zou denken. En sommigen ken je misschien wel, maar weet je simpelweg nog niet hoe makkelijk het eigenlijk is om ze toe te passen.

Alle manieren die wij hebben verzameld vind je terug op deze site. We hebben ze samengevoegd in categorien per pagina. Zo hebben we bijvoorbeeld alle manieren om te besparen op de kosten gerelateerd met je auto op één pagina beschreven. Zo houd je overzicht en kan je zelf kiezen welke manier je kan en wil kiezen. Welke dat is maakt ons verder niet uit, als je er maar mee geholpen bent. Als je niet weet waar je moet beginnen hebben we hierboven (en ook op de homepage) een top 5 gezet van de meest populaire manieren. Wil je echt grondig te werk gaan, dan raden we je zeker aan om gebruik te maken van ons bespaarplan. Deze checklist is een bespaartest waarbij we je stap voor stap door alle kostenposten van de normale huishoudens in Nederland loodsen en steeds aangeven hoe je daar op kan besparen. Probeer de volgorde van het bespaarplan aan te houden want er is heel bewust gekozen om de makkelijkste manieren met de minste impact, benodigde moeite en kosten bovenaan te zetten. Mocht je nog meer willen bezuinigen of tips willen lezen, dan vind je op onze homepage ook nog onze blog met aanvullende informatie en tips.

Wed, 06 September

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook