Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld besparen is makkelijk door goed prijzen te vergelijken.

Geld besparen gebeurt soms juist voordat je iets aanschaft, en niet achteraf. Bijvoorbeeld door even tijd te besteden aan een goede prijsvergelijking kan je waarschijnlijk hetzelfde product of dienst krijgen, maar dan voor minder. Daarmee bespaar je direct kosten, en in het geval van een abonnement of langlopende dienst bespaar je daarmee direct ook al voor in de toekomst!

Het gaat er uiteindelijk dus om dat je slim nadenkt hoe en waar je iets koopt, kritisch blijft op de prijs en goed om je heen kijkt waar je eventueel een beter aanbod krijgt. En in de tijd dat je via internet bijna alles kan kopen wordt dat je ook nog eens relatief makkelijk gemaakt. Het enige dat jij hoeft te doen is er wat tijd in stoppen. Daarbij hoef je ook niet zelf alle aanbieders op te zoeken, want er zijn veel vergelijkingssites die voor jou handige tools hebben om prijzen te vergelijken. Hieronder hebben we een van dit soort vergelijkers op een rij gezet:

  • Alles-in-één (TV, internet en bellen). In deze vergelijker kun je ook abonnementen met en of twee van deze producten vergelijken (dus bijvoorbeeld alleen TV en internet).
  • Mobiele telefoon. Vergelijk abonnementen van mobiele telefoons. Kies welke telefoon je wil, en vind meteen waar je die het goedkoopst kunt krijgen!
  • Sim Only. Een goedkopere optie als je huidige mobiele telefoon nog goed is. En door dan nog eens goed te vergelijken bespaar je nog extra!
  • Energieleveranciers. Een van de grootste vaste lasten. Stroom en gas kunnen veel goedkoper door goed te vergelijken en over te stappen wanneer je ergens anders goedkoper kunt krijgen.
  • Autoverzekeringen. UnitedConsumers vergelijkt voor jou meer dan 100 aanbieders van autoverzekeringen en biedt vervolgens nog eens 5% korting bovenop de beste aanbieding vanuit hun consumentencollectief!
  • Zorgverzekering. Kun je het beste vergelijken op de site zorgkiezer. Omdat je bij een zorgverzekering niet alleen maar naar prijs moet kijken raden we je deze site aan, omdat hier ook kwaliteit een belangrijke factor is. Je wil namelijk wel goed verzekerd zijn.

Voor consumentenartikelen zijn er ook veel vergelijkingssites. Dit zijn verzamelwebsites die alle producten van andere sites bekijken en je na de vergelijking doorverwijzen. Denk aan aanbieders als FONQ, Body&Fitshop, Zalando, AliExpress etc.

Sat, 11 November

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook