Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld besparen op vaste lasten met de Vastelastenbond | Tips-GeldBesparen.nl

Met de vastelastenbond kan je heel goed besparen op je vaste lasten, zoals de naam eigenlijk als zegt. In feite is het een consumentencollectief dat als doel heeft om zo goedkoop mogelijk energie in te kopen voor haar leden. Dat betekent dat je er flink geld mee kan besparen, want collectief inkopen levert fikse korting op. Zeker als het een groot collectief betreft zoals bij uitstek het geval is met de vastelastenbond. Plus alle extra garanties en service maakt dit een goede en makkelijke manier om geld te besparen op je vaste lasten.

De vastelastenbond bestaat sinds 2004, niet zonder toeval het jaar dat de prijzen op de energiemarkt werden vrijgegeven. Ze zijn toen namelijk specifiek opgericht om goedkopere energie aan te gaan bieden. Stroom en gas dus. Hun taken zijn als volgt:

  • Adviseren, assisteren en informeren van consumenten over vaste lasten en mogelijke besparingen;
  • Onderhandelen met leveranciers over goede prijzen en voorwaarden, zodat hun leden kunnen besparen;
  • Ze houden de markt in de gaten voor hun leden, zodat die lekker niks hoeven te doen;
  • Ook houden ze de contracten van hun leden bij zodat ze precies weten wanneer men beter weer eens kan overstappen;
  • Ze onderzoeken aanbiedingen van  leveranciers en melden mistanden als er addertjes onder het gras blijken te zitten.

Nobele doelen dus. Daarbij geven ze zelfs de garantie dat je de laagste prijs betaald voor energie. Dit is dan ook nog eens 100% Nederlandse groene stroom en gas. Ze verzorgen alles voor je wat betreft overstappen en geven je altijd nog een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Je hoeft echt niet lang na te denken want lid worden is gratis! Bovendien hoef je geen product af te nemen of contract af te sluiten want je kan ook vrijblijvend lid worden. Niet voor niks hebben ze dan ook meer dan 70.000 leden.

Naast energie biedt de vastelastenbond je nog veel meer aan kortingen op verschillende zaken: denk aan tv, internet en telefoon abonnementen, energiebesparende producten en korting bij meer dan 3000 webshops! Ook zijn ze sterk in verzekeringen: goedkope zorgverzekeringen, schadeverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen, opstalverzekeringen en rechtsbijstand. Je kan alles online afsluiten zonder tussenpersoon (om de kosten laag te houden) en ook hier regelt de vastelastenbond het overstappen voor jou. De verzekeringen geven de beste dekkingen en zijn per dag opzegbaar. Bij de schadeafhandelingen krijgt u ook extra ondersteuning en hulp.

Sat, 05 August

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook