Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Geld besparen test: kom erachter hoeveel jij kan besparen! | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen test – Als je geld wil besparen is het niet alleen fijn maar ook verstandig om overzicht te hebben. Er zijn namelijk zoveel verschillende kosten die je elke maand maakt en nog zoveel meer manieren om daar op te besparen dat je die onmogelijk allemaal zelf kan bedenken. Een bespaartest, of bespaarplan zoals wij dat dan noemen, biedt dan uitkomst. Daarin vind je namelijk een handige lijst met tips die je heel geordend door kan lopen zodat je stelselmatig bespaart en bezuinigd. En met onze test bespaar je gemiddeld ruim €8000,- op jaarbasis!

Er zijn meer dan genoeg websites, blogs, artikelen en boeken geschreven over geld besparen. Daar een weg in vinden is echter niet eenvoudig en als je zelf wil besparen is het dan ook lastig om te bepalen waar je wil beginnen. Zelfs geven we toe dat onze eigen website zo verschrikkelijk veel informatie bevat dat het onmogelijk is om dit allemaal tot je te nemen. Er zijn namelijk heel veel kostenposten, zowel vaste lasten als andere uitgaven, en op allemaal kan je ook weer meerdere manieren bezuinigen.

Het risico dat er dan insluipt is dat je bepaalde kosten vergeet, of niet de beste manier gebruikt voor jouw situatie om die kosten te verlagen. Daarom biedt een goed test uitkomst. Daarin loop je planmatig door alle kosten heen en vergeet je dus niks. Alle onderwerpen worden aangekaart, van energie tot huur, en boodschappen tot je zorgverzekering. In onze test zie je voor alle kosten in hoeverre je daar op besparen kan. We geven namelijk steeds aan hoeveel men gemiddeld kan besparen, variërend van enkele tientjes tot duizenden euro’s. Samen dus achtduizend euro per jaar.

Waarom hebben we deze bespaartest gemaakt? Wij vinden dat niemand zich overbodig zorgen moet maken over geld. Financiële stress is een van de belangrijkste redenen dat mensen tegenwoordig niet helemaal gelukkig kunnen zijn. Het zorgt zelfs voor fysieke en mentale problemen! Die zorgen willen we wegnemen door onze gratis tips aan te bieden op deze website. Je bent vrij om deze ter harte te nemen, maar je hoeft ze niet allemaal te gebruiken. Sommige zijn namelijk helemaal niet op jou van toepassing: zo geven we tips om te besparen op huur EN hypotheek, die heb je vast niet allebei…

Mis je bepaalde zaken in onze test, zoals kosten of een goede bespaartip? Dan horen we dat graag van je, want dat willen we onze bezoekers niet onthouden. Neem in dit geval alsjeblieft contact met ons op via het contactformulier.

Mon, 21 August

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook