Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Hoogste MediaMarkt Cashback: altijd 3% extra Korting!

MediaMarkt, ik ben toch niet gek?! Een mooie slogan voor een groot bedrijf dat zijn best doet om elektronica goedkoop te maken voor consumenten. Denk aan witgoed maar ook computers, video/audio apparatuur, telecom en entertainment. Ze hebben niet voor niks heel veel klanten en een grote bekendheid. Net als bij veel wenshops kan je er shoppen met cashback. Oftewel, als je lid bent van een cashbacksite krijg je er gratis en voor niks extra korting, bovenop de al lopende aanbiedingen en acties. Handig en voordelig!

Maar van welke cashbacksite moet je dan lid worden? In ons voorgenoemde artikel over cashback lees je al de top 5 beste cashbacksites van Nederland, maar dan nog kan het per specifiek cashback programma erg verschillen wat de korting is van een bepaalde webshop. En je kan beter bij meerdere cashbacksites lid worden en dan overal de beste korting uitzoeken voor de webshops waar jij graag koopt natuurlijk want dan heb je meer voordeel.

Betreft MediaMarkt kan je dan het beste bij Shopbuddies zijn, daar krijg je 3% cashback als je bij MediaMarkt winkelt. Dat is de hoogste cashback van alle mogelijke cashbacksites die er bestaan! En nogmaals, meedoen is gratis en je krijg deze korting terug in geld over je hele aankoopbedrag, dus ook over producten die toevallig als in de aanbieding zijn. Dus korting op korting!

Dus of je nu je nieuwe iPhone of Samsung wil kopen, een koelkast, LG flatsreen TV, een paar nieuwe Tefal pannen of een nieuwe trimmer van Braun het maakt niet uit, koop het met extra korting via Shopbuddies bij MediaMarkt. En zelfs een nieuw Ziggo abonnement krijg je er met korting... Kortom: doe je dit niet dan ben je eigenlijk gewoon een dief van je eigen portemonnee en laat je gratis geld liggen.

Wil je nog meer besparen? Dan ben je wel op de juiste website terecht gekomen hoor! Wij bloggen namelijk puur over slimme en handige manieren van bezuinigen. En dan vooral niet waarbij je op een houtje moet bijten, of veel dingen moet gaan laten. Nee kijk maar eens in ons bespaarplan, daarmee kan je zomaar 8000 euro per jaar extra overhouden en je hoeft er niet voor op water en brood. Gewoon prijzen vergelijken, weten waar je korting kan krijgen of hulp van de overheid. Onmogelijk om dat allemaal zelf te verzinnen, maar wij delen graag onze ervaring en kennis met je.

Mon, 14 September

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook