Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Is MijnKorting betrouwbaar? Lees ervaringen & reviews.

Denk jij erover na om lid te worden bij MijnKorting.nl? Dan is het heel slim van je dat je eerst op zoek ben gegaan naar reviews en ervaringen met deze website. Er zijn namelijk heel veel vergelijkbare partijen, en waarom zou je nu juist bij deze cashback site lid moeten worden? Waar blinkt deze site in uit, wat zijn de voor- en nadelen als je ze vergelijkt met concullega's? Zijn er bijvoorbeeld betere opties beschikbaar?

Nou die laatste vraag zullen we meteen voor je beantwoorden: JA, er zijn zeker betere opties beschikbaar! Sterker nog: MijnKorting staan zeker NIET in de lijst met beste cashback sites. Ze komen dan ook niet in de buurt van de nr 1. Euroclix.

In de basis is het een prima site overigens. Ze bieden korting bij een heel behoorlijk aantal webshops, 1900 namelijk. En de korting die ze bieden in de vorm van cashback is ook prima. Daarnaast houden ze alle overige promoties en kortingscodes voor je in de gaten.

Maar ze missen de boot ook op een aantal punten. Zo kun je geen toolbar of extensie installeren waarmee het cashback proces automatisch gaat. Moet je dan die 1900 webwinkels uit je hoofd gaan leren ofzo? En je gaat dan echt wel eens vergeten om eerst bij Mijnkorting.nl in te loggen voordat je gaat shoppen… foutgevoelig dus waardoor je jouw gratis korting misloopt en dat is nu net het punt.

Daarbij hebben de concurrenten vaak nog meer voordelen, zoals dat je kan verdienen met het lezen van reclame mails of het aanbrengen van leden. Dat kan niet bij Mijnkorting. Het is echt een platte cashback site die niet meer dan dit aanbiedt.

Maar dan moet het belangrijkste minpunt nog komen: als je twee maanden inactief bent, dan wordt je account geannuleerd! En dan ben je ook je gespaarde saldo kwijt! Dat kan je namelijk pas laten uitbetalen vanaf 12,50 euro. Dat is natuurlijk wel een beetje vals. Meedoen is dus niet meer vrijblijvend, je moet echt je account actief houden.

Al met al kan jij je dus veel beter aanmelden bij bijvoorbeeld Euroclix. Daar zal je meer gebruiksgemak ervaren en bovendien meer kunnen besparen en verdienen. En daar gaat het om toch? Hopelijk kan MijnKorting de minpunten aanpakken, maar vooralsnog kunnen wij ze niet aanraden.

Achtergrondinformatie: MijnKorting is onderdeel van MARC B.V. en is gemaakt door Mark van Brummelen. Ze richten zich puur op cashback en doen daar ook iets bij van kortingscodes, maar dit is niet hun specialisme. Ben je daar naar op zoek kan je dit beter ergens anders doen.

Thu, 31 October

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook