Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Leuk geld besparen? Dat kan! Onze top 3 leuke besparingen | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen is niet leuk, toch? Dat denken veel mensen namelijk, en dat is niet eens zo gek. Op het moment dat je actief moet nadenken over geld besparen dit je namelijk vaak in een vervelende situatie waar je het financieel lastig hebt. Snel grijp je dan besparingen aan door te bezuinigen op de dingen die juist het leven prettig en aangenaam maken: een dagje weg, avondje uit eten of naar de bioscoop, abonnement op dat leuke tijdschrift of Netflix… die gaan er het eerste aan. Snappen we, want dat lijkt de makkelijkste weg: zaken wegstrepen die je niet per se nodig hebt. Maar dan wordt het ook wel een beetje saai… bovendien zijn er veel andere manieren van besparen die veel meer geld in je portemonnee houden, waar je bovendien eigenlijk niet eens zoveel van merkt. En dan kan je heel misschien zelfs die leuke dingen blijven doen! Hierbij een top 3 leuke bespaartips:


3. Vergelijken

Wat is er nu leuker dan jagen op de beste deal? Tegenwoordig kan je online van alles vergelijken, met hele makkelijke tools. Dan zal je zien dat je voor heel veel dingen teveel betaalt. Juist door regelmatig te vergelijken, en dan bij een betere deal over te stappen, kan je heel veel geld besparen. Honderden tot duizenden euro per jaar. Zie hieronder enkele vergelijkers die je kan gebruiken:

Vergelijken

Besparing per jaar

TV, internet en bellen

€ 175,-

Energie

€ 390,-

Mobiele telefoon of Sim only

€ 180,-

Autoverzekering

€ 150,-

Zorgverzekering

€ 200,-


2. Tankpas met korting

Een andere leuke manier is de tankpas van United Consumers. Hiermee krijgen consumenten korting bij het tanken. Op alle brandstoffen, dus diesel, benzine en LPG. Gegarandeerd 6 cent per liter, maar soms oplopend tot wel 10 cent of zelfs 20 cent bij LPG! Dat is toch afrekenen met een glimlach, wetende dat de prijzen op de pomp niet voor jou geldt.


1. Cashback shoppen

Shoppen is misschien wel een van de leukste bezigheden. Geld uitgeven, zo blijkt uit onderzoek, daar worden we blij van. Maar wat is dan cashback shoppen? Cashback betekent letterlijk dat je geld terug krijgt, en veel meer uitleg is eigenlijk ook niet nodig: wanneer je lid wordt van een speciale cashbacksite, krijg je bij het winkelen bij aangesloten webshops geld terug op je bestelling. Niet direct een korting, maar geld terug via de cashbacksite wat je vervolgens gewoon weer naar je bankrekening kan overboeken. Bij de beste cashbacksite Euroclix krijg je tot wel 15% geld terug op al je aankopen bij duizenden webshops. En dan ook echt alle bekende namen zoals Bol.com, Wehkamp, Zalando, Coolblue, enzovoort. Bovenop lopende acties en aanbiedingen! Dat is pas met een prettig gevoel shoppen.

Tue, 19 September

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook