Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Meer doen met minder geld

Ons uitgangspunt voor deze website en al onze artikelen is altijd: ervoor zorgen dat je geld bespaart door op een slimme manier meer uit je geld te halen. Niet dus door te stoppen met uitgeven, want dan gaan mensen vaak de dingen schrappen die juist het leven wat aangenamer maken (zoals uit eten, naar de bioscoop, op vakantie, etc.), maar juist door hetzelfde te kopen voor minder geld.

Daar hebben we eindeloos veel ideeën over. Zoveel zelfs dat we er een hele site mee vullen. Maar die hoef jij niet helemaal uit te pluizen hoor! In ons bespaarplan komen alle tips handig samen. We hebben hierin alle uitgaven van een regulier Nederlands huishouden op een rijtje gezet en dan steeds daarachter de manieren waarop je die kosten kan verlagen. Van variabele / lossen uitgaven tot aan je vaste lasten.

Maar we lichten graag alvast een tipje van de sluier over onze favoriete bespaartip: met cashback shoppen krijg jij gratis en voor niks tot maarliefst 15% terug op al je aankopen bij duizenden webshops. Ja, bij alle grote jongens zoals Bol.com, Wehkamp, Coolbue, Zalando, AliExpress, OTTO, HEMA en Bonprix, en die korting is nog eens bovenop de reeds lopende acties en aanbiedingen!

Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee het is echt waar! We leggen het voor je uit maar weet in ieder geval dat je jezelf vooral moet aanmelden bij de beste cashback site van Nederland: Euroclix. Meedoen is vrijblijvend en zonder enig verplichting. Uiteraard is het ook gratis. Sterker nog: je krijg na aanmelding direct 150 clix als inschrijfbonus, en dat heeft een waarde van maximaal € 2,55

Het voordeel van deze methode is dat je eigenlijk alles wel online kan kopen tegenwoordig en daarmee kan je dus op bijna alles ook direct besparen. En dan wordt het nog heel handig (en doorgaans gratis) thuis bezorgd ook. Hoef je ook geen tijd en geld te besteden om naar een winkel te reizen. Alleen maar voordelen!

Een normaal gezin bespaart hiermee al direct 1000 euro per jaar. En ga maar eens na hoeveel hoger dit bedrag kan zijn als je echt probeert om zoveel mogelijk via die webshops met korting te gaan kopen! Zelfs je vakantie boeken kan via cashback, want veel grote touroperatours doen ook mee met Euroclix: Booking.com, Expedia, KLM, Emirates, Vueling, Disneyland, TIX.nl, OAD etc.

Wed, 07 August

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook