Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Online geld besparen: ruim 8000 euro aan besparingen via internet | Tips-GeldBesparen.nl

Online geld besparen is de nieuwe manier van bezuinigen. Tot niet zo heel lang geleden was besparen vooral beknibbelen, waarbij men simpelweg het geld in de beurs hield door het er in te laten. Maar je portemonnee niet trekken heeft maar een beperkt effect want de meeste uitgaven doe je direct van je rekening zoals vaste lasten, en daarbij zijn de dingen die je tegenwoordig nog betaalt met je cash of bankpas vooral de zaken die het leven net wat aangenamer maken. De leuke dingen zeg maar, een drankje of een entreebewijs voor het zwembad, bioscoop of pretpark. En wij willen juist dat je die dingen wel blijft doen!

Maar hoe pak je dat aan? Online dus, via internet. Juist door overige kosten te verlagen houd je meer geld over voor de leuke dingen. Simpelweg via je telefoon, laptop of tablet kan je al heel snel ervoor zorgen dat er meer centen overblijven van je hard verdiende inkomen. Tips over hoe je dit kan aanpakken lees je op deze site, want dat is precies het onderwerp waar wij ons druk over maken. In ons bespaarplan hebben we al onze tip verzameld, zodat je rustig en overzichtelijk kan kijken en kiezen welke jij wil proberen. Daarnaast is er nog een aanrader, noem het de ‘quick win’, waarmee je vandaag al geld kan besparen:

1. Cashback winkelen

Online besparen kan ook betekenen dat je juist online dingen koopt, in plaats van in de winkel. Niet offline dus! Er bestaat namelijk een manier om op al jouw aankopen via internet te bezuinigen door middel van cashback. Letterlijk betekent dit geld terug, en dat is ook wat het inhoudt. Je krijgt een deel van je aankoopbedrag terug gestort. En het mooie is dat dit altijd bovenop lopende acties en geldende aanbiedingen is. Tot wel 15% kan dit voordeel oplopen. Denk er maar eens over na hoeveel je dit kan opleveren, wanneer je al je kleding, huishoudelijke artikelen, verzorgingsproducten, boodschappen enzovoort online gaat bestellen! Dat is ook het mooie ervan, je kan tegenwoordig online eigenlijk alles wel kopen. En dan kleven er naast de korting nog extra voordelen aan vast zoals het gemak van thuis bezorgen,  het overzichtelijk vergelijken van prijzen tussen webwinkels zodat je nog meer bespaart, en de bescherming bij de aankoop van een ondeugdelijk product. De wet koop op afstand beschermt jou namelijk tegen oplichting, en als je met een creditcard bestelt dan ben je altijd verzekerd voor schade. Hoe cashback precies werkt lees je hier, maar wij kunnen je wel alvast verklappen je jezelf het beste kan inschrijven bij Euroclix. Dit is namelijk de beste cashbacksite van Nederland met de hoogste kortingen bij de meest interessante webshops zoals Bol.com, Zalando, Coolblue, Wehkamp en nog 2400+ andere webwinkels.

Sun, 25 June

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook