Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Qassa review: blijkt deze site uit ervaringen betrouwbaar?

De hamvraag die je hebt is natuurlijk: moet ik mezelf willen aanmelden bij QASSA? We geven je meteen maar een spoiler alert: NEE, je kan je beter aanmelden bij de beste cashbacksite van Nederland: Euroclix. Waarom we dit vinden, en waarom het toch ook niet per se af te raden is om lid te worden van qassa.nl dat leggen we je graag uit in deze review.

Elke recensie die wij maken heeft een aantal vaste punten waarop we beoordelen. Daarmee kan je namelijk de verschillende sites uit dezelfde categorie goed vergelijken. In dit geval dus cashback websites. Daar letten we steevast op een aantal punten: 1) de hoogte van de cashbackkorting die je kan krijgen, 2) bij hoeveel webwinkels je die korting krijgt en vooral ook of dat interessante namen zijn, en 3) of de site zelf een beetje goed is georganiseerd en ook het bedrijf erachter betrouwbaar is.

Dat laatste punt is overigens wel een minimale voorwaarde om überhaupt een goede beoordeling te krijgen. Want als het proces van cashback niet goed loopt en je daardoor niet genoeg geld krijgt, of zelfs helemaal geen, dan is dat natuurlijk een hele grote rode vlag! Weest gerust, QASSA is wat ons betreft wel betrouwbaar. We zijn zelf al heel lang lid en hebben nooit problemen ondervonden. Aankopen worden goed geregistreerd, je geld komt netjes aan op je bankrekening wanneer je een uitbetaling aanvraagt.

Qassa is dus in de basis een prima cashback site. Die gewoon werkt zoals het hoort. Maar zijn ze ook top? Zo top dat ze thuishoren in de top beste cashbacksites van Nederland? Nee dat dan weer niet. En dat zit het met name in de overige punten. Ze doen echt wel zaken met goede webwinkels waar ze jou korting kunnen geven, meer dan 1700 zelfs! Maar dat is een stuk minder dan de concurrenten. Die dus meer te bieden hebben.

De hoogte van de cashback is daarbij bij de concurrentie ook geregeld aantrekkelijker. Niet altijd hoor, de beloningen van qassa zijn echt wel goed, maar niet bovengemiddeld ofzo om het gemis aan die extra cashback mogelijkheden op te vangen.

Qassa is overigens van origine een spaarprogramma. En website waar je geld kon verdienen door e-mailtjes te lezen en spelletjes te spelen bijvoorbeeld. Maar op een gegeven moment zijn ze zich enkel nog gaan toeleggen op cashback. Kennelijk valt daar meer aan te verdienen, want als spaarprogramma waren ze echt een van de topspelers dus die beslissing kwam destijds best als een verrassing. .

Feit is wel dat de concurrentie nog wel de goede eigenschappen van een spaarprogramma heeft behouden. Zo bieden die dus meer mogelijkheden om geld te verdienen en dus sneller uit te kunnen laten betalen. Euroclix is daar wederom een mooi voorbeeld van, die hebben ook een eigen enquêtepanel waar jij betaalde enquêtes kan maken en daardoor spaar je als snel 10x zo hard!

Thu, 06 February

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook