Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Review / ervaringen: is Shopbuddies betrouwbaar?

Om direct van wal te steken: we raden het je zeker niet af om lid te worden bij Shopbuddies. Sterker nog, het is op zichzelf een prima site. Maar er zijn wel conculega;s van ze die toch net een wat betere keuze zijn. En omdat het weinig zin heeft om bij heel veel cashback sites lid te worden kan je misschien beter kiezen voor een van de beste cashback sites van NL.

Terug naar het onderwerp van deze review: Shopbuddies. Onderdeel van het bedrijf van OrangeBuddies media. Deze partij heeft echter nog veel meer vergelijkbaren websites in de lucht, letterlijk honderden. En daarbij ook tienduizenden welwinkels waarmee ze samenwerken en jou dus korting kunnen geven. Om precies te zijn 35.000 Met daarbij ook een aantal cashbacksites die het wel hebben gehaald tot onze top 5 die dus net wat beter zijn.

Niet dat die hogere kortingen bieden, maar wel meer opties om geld te verdienen zoals enquêtes invullen en een percentage over de verdiensten van je vrienden die je hebt aangebracht. Dat maakt ze net wat interessanter. Niet dat een van hun sites op de 1e plek staat, want Euroclix blijft wat ons betreft de aller beste casback speler in de markt by far.

Wat wel een groot voordeel is van de cashbacks van orangebuddies is dat ze met de meeste webshops een samenwerking hebben. Shop jij dus regelmatig bij een winkel die alleen bij hen te vinden is dan is het wel wijs je dus aan te melden. Maar de usual suspects zoals Bol.com, MediaMarkt en HEMA daar kan je overal wel cashback krijgen.

Onze ervaringen als lid: prima werkende site, ze hebben ook een toolbar die je kan installeren om het registreren van je cashback makkelijker te maken. Dan kan je niet vergeten om van je persoonlijke link gebruik te maken, én je hoeft niet de duizenden shop uit je hoofd te leren waar je allemaal cashbackkorting kan krijgen. Want daar komen er ook elke dag wel meer bij...

Een ander voordeel van Shopbuddies ten opzichte van de concurrentie is wel dat ze ook uitbetalen in cadeaubonnen. Veel mensen hebben deze voorkeur en dat doet een Euroclix dan bijvoorbeeld weer niet. Dus mocht je dat graag willen dan is deze partij wel een goede optie, maar als we een suggestie mogen doen: iPay is dan eigenlijk nog net ietsjes beter.

Mon, 20 July

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook