Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Review: is Qlics.nl Betrouwbaar? (ervaringen)

Qlics.nl is een cashback site, en eigenlijk van orignine een online spaarprogramma. Een van de velen in Nederland overigens. Daarom is het de moeite waard om te onderzoeken of het een goed plan is om je bij deze site in te schrijven, of dat je beter bij die andere terecht kunt. Zijn ze betrouwbaar, verdien je er wel genoeg mee, wat zijn de voordelen en nadelen? Dat soort vragen, die worden beantwoord in deze recensie.

En onder aan de streep is de conclusie van deze review zeer helder: je kunt je beter NIET inschrijven bij Qlics. Deze site hanteert dan wel relatief normale vergoedingen voor de manieren waarop je er geld kan besparen, zoals een eerlijke cashback vergoeding en ook een marktconforme vergoeding voor bijvoorbeeld de acties waaraan je mee kunt doen en het lezen van de reclamemails, maar anderzijds kleven er een aantal belangrijke minpunten aan deze website:

Zo doe ze wat betreft cashback slechts zaken met heel weinig webwinkels. Waar je bij de beste cashback sites, zoals de nr. 1 Euroclix, nog korting kan krijgen bij enkele duizenden webshops (en dan ook nog de bekende grote namen zoals Bol.com, AliExpress, Bonprix etc.), is dit bij qlics slechts een handjevol serieuze partijen. Dan kan je jezelf dus beter aanmelden bij de concurrenten.

Maar vervelender nog is dat Qlics.nl werkt met een zogenaamde accountscore. Dit houdt in dat je verplicht mee moet doen met een bepaald aantal acties om je accountscore opnieveau te houden. Doe je dit niet dan zakt deze score snel omlaag en dat heeft het vervelende effect dat je jouw verdiende saldo aan cashbacks niet kan laten overboeken naar je bankrekening. Kortom: meedoen met deze website is niet vrijblijvend! Je moet met acties mee blijven doen en dat kost je uiteindelijk gewoon geld.

En laat er nu ook nog eens een heleboel klachten zijn over de acties en cashbacks: die blijken vaak niet te worden geregistreerd. Dan zakt je accountscore alsnog, ondanks je goede intenties en doe je eigenlijk alles voor niks. Dat is gewoon zonde van je tijd dus, omdat deze partij kennelijk niet betrouwbaar genoeg is.

We hopen dat qlics.nl deze punten in de toekomst kan verbeteren, want we zien anderzijds echt wel potentie in deze website. En mocht dat gebeuren dan is inschrijven wellicht wel een goede optie. Dan zal deze review ook vanzelf positief herschreven worden! Houd onze blogs dus maar goed in de gaten...

Fri, 25 October

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook