Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Serieus Geld Besparen? €8000,- aan tips! | Tips-GeldBesparen.nl

Met serieus geld besparen bedoelen we eigenlijk gewoon veel geld besparen. Geen kleine marginale bezuinigingen waarmee je slechts centen of euro’s in je portemonnee houdt, maar echte serieuze manieren waarmee je grote, bijna ernstige bedragen kan uitsparen. Je zal nu vast denken ojee dit wordt zeker een moeilijk verhaal, met allerlei onmogelijke tips waar ik niks van snap… maar niets is minder waar!

Wij maken besparen namelijk juist makkelijk voor je. Het zal je verbazen hoeveel jij vandaag al kan doen om duizenden euro’s minder uit te geven. En dan nog steeds wel dezelfde dingen kan blijven doen. Want als wij iets jammer vinden is als mensen stoppen met leuke dingen doen om daarmee minder uit te geven. We hebben liever dat je op andere dingen bespaart zodat je juist wel dat dagje weg kan, of die avond uit eten en naar de bioscoop! Je leeft maar één keer dus laten we het leuk houden.

Daarom hebben we allerlei tips op deze site verzameld waar jij mee verder kan. Die kan je allemaal terugvinden in ons bespaarplan. Daarin leiden we je stap voor stap door de kostenposten van een gemiddeld Nederlands gezin en geven we steeds voor al die kosten suggesties hoe je ze kan verlagen. En ook meteen een linkje naar een pagina of website om dat direct te regelen. Ja wij nemen ons werk inderdaad erg serieus, daarom hebben we er ook zo plechtig ons best op gedaan.

In totaal geven we je hiermee adviezen waarmee je bijna € 8.000,- bespaart in het eerste jaar. En omdat er ook veel vaste lasten bij zitten die we gaan aanpakken zal je zien dat je er ook daarna nog profijt van zal blijven hebben. Alle tips hebben het doel om meer uit je geld te halen, en minder te betalen voor eenzelfde product. Veel van deze dingen weet je niet omdat je er zelf nooit op kan komen, maar na het lezen van onze ervaringen zal je zien dat er feitelijk best een hoop gratis geld op je ligt te wachten.

Welke tips je toepast en welke niet, tja dat mag je helemaal zelf weten. Het ligt ook maar net aan je persoonlijke voorkeuren en je doelstellingen. Misschien ben je alleen maar inspiratie aan het opdoen om meer te kunnen sparen, maar het kan ook zijn dat je echt in geldnood zit en echt financiële problemen ervaart. We hopen in alle gevallen dat we je op weg hebben geholpen, al is het maar een beetje.

Tue, 09 October

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook