Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Tips om geld over te houden

Ben je op zoek naar tips om geld over te houden? Omdat je aan het eind van de maand tekort komt, of omdat je gewoon meer wil kunnen uitgeven aan andere leuke dingen of meer wil kunnen sparen? Dat komt goed uit want daar gaat onze website over! En eigenlijk al onze blogs dus ook. Maar om die nou allemaal zelf te moeten gaan uitpluizen, dat doen we je niet aan.

In totaal hebben we ommenabij de € 8.000,- aan slimme adviezen voor je klaarstaan. Die hebben we handig voor je samengevoegd in een bespaarplan / geld besparen test. Hierin doorloop je gewoon simpelweg de meest voorkomende kostenposten van een normaal gemiddeld gezin in Nederland en zetten we er steeds bij op welke manieren je die lasten kan verlagen.

Je kunt meteen doorklikken naar de juiste website of instantie om de besparing direct te regelen. Je mag ook helemaal zelf weten welke tips je wel of niet wilt opvolgen, dat maakt ons niet uit, het is maar een advies. Sommige zijn wellicht ook niet van toepassing bij jou, of je wil eerst eens rustig een paar besparingstips uitproberen voordat je verder kijkt. Helemaal prima.

Weet in ieder geval dat alle bezuinigingen die we aandragen er juist op geënt zijn dat je er niet iets voor hoeft te laten. Dat is namelijk de eerste reactie van mensen als ze meer moeten overhouden: stoppen met geld uitgeven aan dingen die overbodig zijn of lijken. Maar helaas zijn dat vaak de dingen die het leven net wat aangenamer maken, zoals uit eten, een dagje of avondje weg.

Wij willen juist dat je meer overhoudt om dit wel te kunnen bekostigen! Door bijvoorbeeld slim te vergelijken en voordeel te pakken waardoor je minder betaalt voor hetzelfde. Daar gaan dus al onze tips over.

De mooiste tip is wat ons betreft trouwens cashback shoppen. Door je gratis in te schrijven bij een goede cashback site, bij voorkeur Euroclix want dat is de beste van Nederland, krijg jij vandaag nog tot 15% korting bij duizenden webshops, bovenop lopende acties en aanbiedingen! En daar hoef je niks voor te doen. Denk echt aan grote shops zoals Bol.com, Wehkamp, Coolbue, HEMA, de Bijenkorf enzovoort.

En als je dan bedenkt dat je eigenlijk alles wel online kan kopen tegenwoordig kan je hiermee dus je losse uitgaven flink verlagen. Maar ook je vaste lasten kun je prima beperken, hier hebben we een apart artikel over geschreven: Besparen door je vaste lasten te verlagen.

Sat, 27 July

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook