Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Tips om gierig te leven

Gierig zijn klinkt eigenlijk een beetje vervelend. Dat komt ook omdat "gierige mensen" vaak ten kosten van alles willen voorkomen dat ze hun geld of ander bezit verliezen. Dat is ook het letterlijke begrip van gierigheid. En dat komt vaak samen met vervelend gedrag, dat niet wordt gewaardeerd door de omgeving.

Maar je kan gierig zijn zonder dat je jouw vrienden en familie op de kast jaagt. Sterker nog: wij hebben zoveel manieren voor je om geld te besparen dat je juist geld overhoudt om wel eens de rekening te betalen na een etentjes! Dat is wat ons betreft ook wat de insteek van bezuinigen moet zijn: besparen op de juiste dingen. Op een slimme manier hetzelfde krijgen voor minder bijvoorbeeld, en onnodige kosten voorkomen. Daardoor hoef je niet te beknibbelen op de dingen die het leven leuk maken, wat dat is juist zonde.

We hebben hier heel veel tips over geschreven. In totaal wel voor 10.000 euro aan gratis en vrijblijvend advies dat je vrij toegankelijk op deze website terug kan vinden. Bovenaan deze pagina zie je een Top 6 met onze favoriete besparingen hieruit. Maar maak vooral ook gebruik van de door ons genoemde Bespaarplan waarbij we je feitelijk stap voor stap laten zien hoe je de meest gebruikelijke lasten van een gemiddel gezin in Nederland kan verlagen. En daarbij kan je meteen doorklikken naar de website of (overheids-) instantie om het direct te regelen. Want hoe langer je daar mee wacht, des te meer geld je laat liggen!

Fri, 04 October

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook