Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Waarop kan je cashback krijgen? Overal op! | Tips-GeldBesparen.nl

Cashback is een term die je steeds vaker hoort. Het is een Engelse team die niets meer betekent dan ‘geld terug’. Het is een promotiemiddel dat veelal door bedrijven wordt gebruikt om producten of aanbiedingen aantrekkelijker te maken. Als je bijvoorbeeld een abonnement afsluit krijg je een X bedrag cashback, oftewel een geldelijk bedrag gestort op je bankrekening. Dit krijg je overigens meestal vanuit de fabrikant van een product en niet de retailer, oftewel de verkoper. Dat betekent dat je dus geen korting krijgt bij je aankoop, maar je geld nog wel even terug moet vragen. Feitelijk betekent dit dus dat je een korting krijgt van de producent en niet van de (web)winkel waar je het daadwerkelijke product koopt. Daarmee kan je dus niet zelf bepalen waarop je cashback krijgt, maar…

Er is echter ook een andere soort cashback, namelijk die van speciale cashback websites, ook wel cashbacksites genoemd. Als je lid wordt van een dergelijke website krijg je altijd cashback terug op je aankopen bij de webshops die zijn aangesloten bij de cashbacksite. Dit is zelfs bovenop aanbiedingen en acties. Vaak is dit een percentage van je aankoopbedrag, ergens tussen de 1-15%. Hoewel dit erg kan variëren ligt het toch vaak rond de 3%. Toch een mooie extra korting. De cashback krijg je in je account van de site gestort en dus niet als korting op je order. Maar waarom krijg je dit eigenlijk? Eigenlijk heel simpel: als jij iets koopt via de cashbacksite bij een van de partner-webwinkels, dan krijgt de cashbacksite een vergoeding voor de doorverwijzing. Een deel daarvan delen ze met jou zodat jij bij de webwinkel blijft kopen via hen, en niet direct. Dat is niet erg, want het enige wat je ervoor hoeft te doen is via een speciaal linkje naar de webshop surfen in plaats van direct. 

Het mooie is dat cashbacksites inmiddels samenwerken met bijna alle grote webshops. Zeg Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando etc. Omdat zij feitelijk alles wel verkopen, betekent dit dat jij altijd overal cashback op kan krijgen! Daarbij raden we je wel aan om te kiezen voor de cashbacksite Euroclix, dat is op dit moment de beste van Nederland. Zeer betrouwbaar met toekennen van cashback, en snel met het uitbetalen van je cashback naar jouw bankrekening. Sterker nog: alleen al bij inschrijving krijg jij €2,55 cadeau! Ze bieden je ook een gratis toolbar aan die je kan installeren. Daardoor hoef je niet meer via een speciale link naar een webshop te surfen om je cashback te krijgen, maar krijg je vanzelf een pop-up. Ideaal, want dan hoef je ook niet uit je hoofd te leren met welke 3000 webshops ze allemaal samenwerken!

Fri, 01 December

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook