Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Share Tips-GeldBesparen.nl op Facebook

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Open het bespaarplan

Blog

Waarop kan je geld besparen? Op wat niet?! | Tips-GeldBesparen.nl

Waarop kan je allemaal besparen? Goede vraag. Er zijn alleen heel veel antwoorden! Logisch dat mensen niet weten waar ze moeten beginnen dus. Niet alleen vanwege de keuzestress overigens, want juist door een gemis aan overzicht weet men vaak eigenlijk niet meer precies waar het geld in godsnaam blijft! Herkenbaar? En dan is er nog de andere kant: hoeveel wil, of moet je besparen? Zeker als je veel tekort komt kan dit een onmogelijke missie lijken, want het lijkt alsof je onder veel kosten niet uit kan komen. Sommige zaken kan je nu eenmaal niet zonder.

Zeker wanneer je geen idee hebt van je werkelijke uitgaven, is het verkrijgen van inzicht hierin absoluut stap 1. Zie het als een eetdagboek wanneer je wil afvallen, je schrikt ervan wat je elke dag stiekem eet… of in dit geval, waar je ongemerkt je geld aan uitgeeft. Zeker alle kleine uitgaven tellen snel op, terwijl je de grote uitgaven, of in ieder geval je vaste lasten, waarschijnlijk wel wist. Of toch niet? De beste manier om een overzicht te krijgen van je uitgaven is simpelweg alle afschriften van je rekening na te lopen. Er van uitgaande dat je veel pint uiteraard. Wanneer je alle afschrijvingen onder elkaar zet zal je zien dat je elke maand meer kwijt bent dat je misschien denkt, of hoopt.

De truc is echter, hoe kan je nu op al die kosten besparen? Daar is deze site voor opgericht! Veel mensen weten simpelweg niet hoe makkelijk het eigenlijk kan zijn om geld te besparen. Daarbij is het soms alleen handig om tips te krijgen van iemand die daar ervaring mee heeft, en dat hebben wij! Ons doel is om mensen met die kennis te helpen door ze gratis tips te geven. Er zijn namelijk veel manieren om geld te besparen die niet alleen simpel zijn, maar ook snel geregeld. Daarbij proberen we altijd manieren aan te dragen waarbij je niet hoeft in te leveren op zaken. Dit is namelijk een veelgemaakte fout van veel mensen: leuke dingen weglaten om geld uit te sparen, dat maakt het leven er niet leuker op!  Dat is enorm zonde, omdat je veel zaken goedkoper kan krijgen zonder dat je ervoor hoeft in te boeten op kwaliteit. Denk aan vergelijken van prijzen van allerlei abonnementen, leveranciers en verzekeringen. Alle tips die we hebben zijn voor jou verzameld in ons bespaarplan, waarmee je per jaar tot wel €7973,-  per jaar!

Tue, 24 October

Beste besparing

Besparen op brandstof

Beste Cashbacksite

Geld besparen met Euroclix

Volg ons op Facebook!

Tips-GeldBesparen.nl op Facebook