Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Goedkoop kleding kopen doe je online

Kleding is een van de duurdere uitgaven van de meeste huishoudens. Zeker nu kleding steeds duurder wordt, en je kinderen toch echt in de laatste mode op school willen verschijnen kunnen de kosten aardig oplopen. Daarom is het goed om te weten dat je makkelijk geld kunt besparen op deze uitgaven. Hoe? Cashback shoppen! Daarmee krijg je altijd standaard tot 15% extra korting op je aankopen bij duizenden webshops!

Kleding is typisch een productcategorie die tegenwoordig veel wordt gekocht via internet. Dat is ook niet zo raar, want in tegenstelling tot bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen hoe je niet per se iets eerst in je handen te hebben gehad om te kunnen besluiten of je het koopt of niet. Dat komt mede door de grote voordelen die online shoppen met zich meebrengt tegenwoordig:

  1. Gratis verzending, vaak vanaf bepaalde ordergrootte;
  2. Bezorgen waar en wanneer je wilt, lekker makkelijk;
  3. Dezelfde of zelfs meer aanbiedingen dan in de winkel;
  4. Makkelijk vergelijken van prijzen, merken en producten;
  5. Gratis retour sturen als iets niet past;
  6. Het kost veel minder tijd dan eindeloos winkel in winkel uit.

Los van deze voordelen is er nog een heel groot voordeel aan online kleding kopen, het is namelijk mogelijk om dit veel goedkoper te laten zijn! Wanneer je namelijk shop via cashback websites krijg je namelijk altijd een extra korting die zomaar kan oplopen tot 15%! Dit komt omdat de cashback sites samenwerken met webshops. Elke keer dat iemand via de cashback site iets aanschaft bij een van die duizenden webshops krijgen de cashback sites daar een vergoeding voor. En om jou te motiveren om ook daadwerkelijk via de hun site te shoppen geven die cashback sites jou weer een deel van die vergoeding als korting. Dit heet ook wel cashback, omdat je geld terug krijgt. Het is niet zo dat je minder af hoeft te rekenen bij de webwinkel, maar de cashback krijg je gestort in je account van de cashback site. Dit kun je dan weer laten storten op je bankrekening.

Het mooie is dat de cashback sites heel makkelijk werken. Het enige dat je hoeft te doen is niet direct naar de webshop surfen, maar eerst even inloggen bij de cashback site en dan doorklikken naar de webshop. Daarnaast hebben veel cashback sites ook handige apps of toolbars waarmee dit nog makkelijker of zelfs automatisch gaat!

Trouwens, de cashbacksites werken niet alleen samen met kleding webshops, maar met allerlei webwinkels. Meer dan 2500 wanneer je meedoet aan de meest bekende cashback sites, waaronder partners als Bol.com, Zalando, Fonq en Hema. Je kunt dus op al jouw online aankopen korting krijgen. Klik hier voor een verdere uitleg, en een overzicht van de beste cashback sites.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!