Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geldzorgen veroorzaken pijn?!

Een Amerikaans onderzoek heeft recent laten zien dat gezinnen waar beide volwassenen werkloos zijn gemiddeld tot wel 20% meer pijnstiller kopen in vergelijking tot huishoudens waar ten minste een van de volwassenen wel werk heeft. Bovendien gaven deze mensen bijna twee keer zo vaak aan dat ze fysieke pijn hadden, en hadden ze ook nog eens lagere pijngrens. Dat allemaal als gevolg van financiële onzekerheid, hoe kan dat?!

Volgens de observaties van de wetenschappers zorgen financiële problemen ervoor dat mensen een verminderd gevoel van controle hebben over hun leven. Dit leidt vervolgens weer tot stress en gevoel van angst, precies dezelfde processen als het lichamelijke proces van pijn ervaren. Gezien in Nederland 31% van de volwassenen zich zorgen maakt over geld (Bron: Nibud ), en 22% zelfs ernstige betalingsachterstanden had in 2015 is dit zeer vervelend nieuws.

Wij vinden het verschikkelijk om te zien dat zoveel mensen zich zorgen maken over iets "onbenulligs" als geld, en al helemaal dat dit zulke ernstige gevolgen kan hebben. Helaas kun je wel zeggen draait alles tegenwoordig om geld, en het blijkt wel dat dit voor veel mensen een hoop narigheid met zich meebrengt. Daar willen wij iets aan doen! Daarom hebben wij op deze site allerlei tips verzameld om mensen te helpen om geld te besparen. Dat is namelijk één van de beste en meest duurzame manieren om je financiële positie te verbeteren, en daarmee je zorgen te verminderen.

In ons bespaarplan zetten we al deze tips op een rij. Door met deze checklist even de tijd te nemen om door alle kostenposten heen te lopen kun je jouw uitgaven flink verlagen. Zowel je variable kosten als je vaste lasten zullen zakken en dat kan je net de ademruimte geven om schulden af te lossen, meer te sparen of wat meer leuke dingen te doen en van het leven te genieten. Daar is het leven uiteindelijk wel voor bedoeld!

Daarbij focussen we ons puur op manieren van geld besparen waarvoor je niet direct iets hoeft te laten. Natuurlijk kun je geld besparen door minder lekkere dingen te kopen bij het boodschappen doen, of door niet meer een avondje leuk wat te gaan drinken of naar de bioscoop te gaan, maar dan lever je weer in op de leuke dingen en dat willen we alleen als laatste middel inzetten. Het zal je verbazen hoeveel je kunt besparen op bijvoorbeeld je abonnementen, verzekeringen, online aankopen, benzine en energie.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!