Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

Methode Besparing
Cashback € 1000,-
Tanken met korting € 150,-
Energie vergelijken € 390,-
Sim Only vergelijken € 140,-
Mobiel vergelijken € 180,-
TV-internet-bellen vergelijken € 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op grote uitgaven

Je herkent het vast wel: je hebt precies je kosten en uitgaven in kaart gebracht, weet precies wat er binnenkomt en uitgaat maar toch klopt het niet aan het eind van de maand hoeveel je overhoudt. Op de een of andere manier heb je altijd onverwachte (grote) uitgaven zoals nieuwe nette schoenen, een kapotte boiler of het boeken van een vakantie. Het zijn juist deze kosten waar je op leegloopt, er waar je dus ook op zou moeten besparen! Waarom? Dit zijn de grootste uitgaven, en dus kun je er ook automatisch het meest op besparen!

Maar hoe kan dit dan vraag jij je natuurlijk af. Een uitkomst is hierbij cashback shoppen . Hierbij krijg je altijd tot wel 15% extra korting op jouw aankopen, bovenop geldende acties en promoties. Cashback gaat altijd via online webwinkels. Er zijn speciale cashback websites die jou korting geven in de vorm van een bedrag dat zij jou terug betalen over je bestelling, vandaar de term cashback. De korting is overigens niet altijd 15% hoor, maar eerder 5%. Maar dit is niet erg, want over grote uitgaven kan dit je alsnog honderden euro’s schelen natuurlijk.

Het werkt heel simpel: je wordt gratis en vrijblijvend lid bij een cashback site. Deze site werkt samen met webwinkels. Elke keer als zij iemand bij die webwinkel als klant aanbrengen krijgen ze een commissie. Ze verdienen er dus geld mee om mensen zover te krijgen iets te kopen. En om mensen daartoe te zetten geven ze een deel van hun commissie aan de klant. Heel slim! Het enige verschil voor jou is verder dat je niet direct naar de webshop moet surfen, maar via de cashback site op een linkje naar de webshop moet klikken. Heel makkelijk dus. Sommige cashback sites hebben ook toolbars waarbij je aankoop zelfs automatisch wordt geregistreerd en je de cashback altijd krijgt, ook al ben je het zelf even vergeten en surf je direct naar de webwinkel.

Zaak is natuurlijk wel om je aan te melden bij de cashback site die de beste vergoedingen geeft en met de meeste en beste webwinkels samenwerkt. Wij raden je Euroclix aan, of een van de sits die je kunt vinden op onze speciale pagina over cashback shoppen . Ze zijn een van de oudste en meest betrouwbare cashback sites, hebben een goede klantenservice, schrijven snel je cashback bij op je saldo en dat saldo keren ze snel uit op je bankrekening. En het belangrijkste: ze hebben vaak de hoogste korting/cashback, en werken samen met ruim 1250 webwinkels waaronder de grootste spelers als bol.com, zalando.nl en neckermann.nl

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!