Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Besparen met geld terug acties, dagacties en cashback

Geld terug acties, dagdeals en cashback zijn slimme manieren om geld te besparen. Door geld terug te krijgen op je aankopen krijg je namelijk een grote korting.  En er zijn dagacties waarbij de korting veel verder oploopt dan dat je die normaal gesproken ziet. Daarnaast zijn er veel manieren om altijd korting te krijgen op je online aankopen, via een flink aanbod aan cashback websites. Wij vertellen je welke de beste zijn!

Geld terug acties

Geld terug acties zijn kortlopende promoties van producten, of die vaak nieuw zijn en daarom onder de aandacht gebracht moeten worden. Denk aan nieuwe smaken chips, drankjes, of drogisterij producten. In ieder geval zijn het vaak fast moving consumers goods. Feitelijk bespaar je hier eigenlijk geen geld mee, maar probeert men met een slimme marketing truc jou te interesseren om juist meer te kopen van dingen die je eigenlijk niet nodig hebt! Koop dus alleen acties van producten die je normaal ook al koopt. Of koop het eenmalig in plaats van een ander product als goedkoop alternatief. Het voordeel is wel dat ze vaak zoveel korting geven dat het bijna tot helemaal gratis is.

Dagdeals

Dagdeals vallen ook onder die laatste regel: alleen kopen wat je nodig hebt! Dit zijn zeer kortlopende acties die puur ter promotie dienen, maar dan vaak weer op duurdere producten die men eigenlijk gewoon kwijt wil omdat ze ruimte innemen, of omdat het oude varianten zijn van nieuwe uitgaves. Denk aan TV’s, laptop’s en allerlei andere uiteenlopende producten. Daar maken ze altijd nog winst op hoor maak je geen zorgen! De beste site is toch wel Koopjedeal.nl waar je van alles kunt kopen met grote kortingen. En als je dan toch op zoek bent naar een nieuwe TV, of geen inspiratie hebt voor een cadeau voor je schoonouders…

Cashback

Cashback is de beste manier van winkelen met korting. Er zijn namelijk gespecialiseerde cashback sites waar je altijd korting krijgt op heel veel webwinkels. En daar zitten alle bekende bij zoals Zalando, BOL.com, Coolblue, hema.nl, body&fitshop enzovoort. De korting is vaak een percentage van je aankoop, oplopend tot wel 15% bovenop geldende acties en promoties. Soms is het een vergoeding per bestelling. Het mooiste is echter dat je wel volledig zelf kunt bepalen wat je koopt, en dus gewoon je normale inkopen kunt doen maar dan goedkoper. Online winkelen heeft sowieso meer voordelen en gemak, dus wat houd je tegen? Lees hier via welke cashbacksites je de hoogste korting kan krijgen bij de meeste webwinkels.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!