Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Bespaar geld in de energiebespaarshop

Er zijn online inmiddels een flink aantal energiebespaarshops te vinden. Waar online winkelen een vlucht neemt, en bovendien geld besparen steeds meer gewoontegoed worden en men bovendien steeds meer het belang van duurzaamheid begint in te zien is dit een logisch gevolg. Want door je energieverbruik te verminderen bespaar je geld terwijl je ook iets goeds doet voor het milieu, twee vliegen in één klap! In een energiebespaarshop vind je producten voor het tegengaan van onnodig en overmatig gebruik van zowel stroom, gas als water.

Wij raden je aan om een kijkje te nemen in de energiebespaarshop van EnergieBrein.nl Zij kijken niet alleen maar naar manieren om geld te besparen op energie, maar juist ook hoe je dit kunt combineren met duurzaamheid. Onderstaande producten bieden ze allemaal aan:


Water

Besparen op water kan op verschillende manieren. Simpele manieren zijn bijvoorbeeld een toiletstop of besparende straalregelaars (kraandop) die je op je kranen kunt monteren. De investering hiervan is minimaal en je verdient die zonder verschil te merken terug! Aan andere methode is het gebruiken van een besparende douchekop. Douchen kost veel water en dit geeft dus een grote besparing. Wanneer je veel water in de tuin gebruikt is het een slim idee om een regenton aan te schaffen, ook die kun je online bestellen.


Gas

Een besparende douchekop of kraandop verminderen niet alleen je gebruik van water, maar omdat je ook minder warm water gebruik zorgt dit er direct ook voor dat je gasverbruik daalt. Daarnaast zijn er nog meer producten die dat voor je doen door je CV minder hard te laten werken: isolatie, radiatorfolie, slimme thermostaten, tochtstrips en nog veel meer. Slimme thermostaten geven je bovendien meer inzicht in je verbruik en verhogen je woonplezier door een aangenamere omgeving te creëren. Bovenstaande producten zorgen namelijk voor een constantere temperatuur in huis.


Stroom

Elektriciteitverbruik kun je verminderen met zuinigere lampen (spaarlampen en LED-lampen) en dimmers. Stand-by killers voorkomen sluipverbruik en beschermen bovendien je apparaten tegen blikseminslag, en je gezin tegen brandgevaar. (Dat laatste is natuurlijk nog wel veel belangrijker.) Daarnaast kun je ook zonnepanelen en toebehoren aanschaffen om zelf te installeren. Als dit je te moeilijk lijkt of je toch liever een vakman dit laat doen omdat je dan meteen garantie hebt, kun je hier offertes vergelijken.


Energiebespaarboxen

Wil je op alle fronten besparen? Ga dan voor een voordelige energiebespaarbox, daarmee koop je in één keer allerlei besparende producten in een handige doos met extra korting. Dan bespaar je meteen al, terwijl je bespaart…

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!