Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Top 3 manieren om makkelijk geld te besparen

Geld besparen is soms aardig wat werk. Je bent namelijk al snel veel tijd kwijt aan het in kaart brengen van je kosten, beslissen op welke vlakken je wil besparen en hoe je dat dan precies kan doen. Makkelijk geld besparen kan echter ook. Dit kost je weinig moeite en tijd, je hoeft alleen maar onze tips te lezen en je kunt direct aan de slag. Binnen enkele minuten heb je alles geregeld, en kun je weer genieten van je vrije tijd EN wat extra financiële ruimte.

Als wij het hebben over makkelijk geld besparen dan bedoelen we specifiek manieren van besparen die je simpel vanuit huis via internet kan regelen. Het moet geen voorinvestering kosten en het vereist weinig moeite. Sommige manieren zijn zelfs zo makkelijk dat je het niet eens in de gaten zult hebben in je dagelijkse routine. Hieronder lees je wat volgens ons de drie makkelijkste manieren zijn:


3. Consumentencollectieven

Consumentencollectieven zijn verenigingen of samenwerkingsverbanden tussen consumenten. Door samen zaken in te kopen zoals energie en verzekeringen verkrijgen deze initiatieven vaak mooie kortingen als je het vergelijkt met de regulieren prijzen voor particulieren. Het mooie van deze collectieven is tegenwoordig dat jij je geheel vrijblijvend kan inschrijven zonder enige verplichting. De collectieven zullen jou proactief voorstellen doen om deel te nemen aan hun acties, waarbij je per mail wordt geïnformeerd over de voordelen. Alle onderhandelingen worden voor je gedaan, net als het regelen van overstappen en dergelijke. Zie op onze speciale pagina over consumentencollectieven wat volgens ons de beste collectieven van Nederland zijn.


2. Energie vergelijken

Tegenwoordig kun je van alles vergelijken op het internet. En dat betekent dat je heel goed prijzen tegen elkaar kunt afwegen van verschillende aanbieders en producten. Dat geldt voor producten maar ook voor vaste lasten. De meeste potentie om te besparen zit absoluut bij de energierekening (gas en stroom). Hier kun je wel bijna €400,- per jaar op besparen door simpelweg over te stappen op een goedkopere aanbieder. Omdat er een overstapservice bij zit en ook eventuele overstapboetes allemaal voor je worden betaald is dit simpel te regelen. Een goede vergelijker vind je op EnergieBrein.nl Zij vergelijken bijna alle leveranciers en je kunt in de vergelijking ook rekening houden met duurzaamheid (groene energie).


1. Cashback shoppen

Niet voor niets is cashback shoppen de makkelijkste manier van geld besparen. Cashback shoppen betekent dat je geld terug krijgt op dingen die je koopt via internet. Door simpelweg jezelf bij een cashback site in te schrijven kun je tot wel 15% extra korting krijgen bij de webshops en online bedrijven die bij de cashbacksite zijn aangesloten. En omdat je bij de goede cashbacksites een makkelijke toolbar kunt installeren waarmee je korting automatisch wordt bijgeschreven hoef je er niet eens over na te denken. Van zichzelf is online winkelen natuurlijk ook extra makkelijk, want je hoeft het huis niet uit! De beste cashback sites vind je hier, maar we kunnen je wel vast verklappen dat Euroclix de allerbeste is. Zij zijn een betrouwbaar Nederlands bedrijf, die snel je korting op je rekening storten. Bovendien hebben ze de hoogste cashback en werken ze samen met ruim 1500 webshops waaronder alle bekende namen als Bol.com, Hema.nl, Fonq en nog veel meer.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!