Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op je auto met Snappcar | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen kan op veel manieren, maar Snappcar is wel een hele leuke. Sterker nog: je kunt er zelf zoveel mee besparen dat je er per saldo zelfs meer mee verdient dan dat je auto eigenlijk kost! Met Snappcar kan je namelijk je auto verhuren op dagen dat je hem zelf niet nodig hebt. En omdat dit je gemiddeld €30,- per dag oplevert kan de besparing snel oplopen. Anderzijds kun je dus ook goedkoop een auto huren in vergelijking tot de verhuurmaatschappijen en hoe je ook niet zelf een auto te kopen als je die niet vaak nodig hebt. Wij leggen uit hoe het precies werkt en wat het je op kan leveren.

In Nederland staan 8 miljoen auto's gemiddeld 23 uur per dag stil. Onzinnig natuurlijk! Zeker omdat er veel mensen geen auto hebben. SnappCar brengt auto-eigenaren en mensen zonder auto samen. Jij kunt als eigenaar je auto verhuren, en anderzijds goedkoop over een huurauto beschikken. Dit platform biedt naast het contact leggen tussen mensen nog een aantal voordelen met zich mee:

  • Je bent all-risk verzekerd voor schade en pech, inclusief medepassagiers;
  • 24/7 hulp bij pech, inclusief vervangend vervoer in heel Europa;
  • Betrouwbare community, iedereen wordt gecontroleerd;
  • Goede, vastgestelde vergoedingen voor de verhuurder;
  • Voor de huurder 30-50% lagere prijzen vergeleken met traditionele verhuurmaatschappijen, dus die bespaart ook!

Het werkt ook heel simpel: je mag zelf bepalen wanneer jij je auto ter beschikking stelt. Mensen die toegelaten zijn tot het platform (zie onderstaande regels) kunnen dan jouw auto vinden op de site en een aanvraag doen om je auto te huren. Dan kun je alsnog kiezen of je de auto uitleent of niet. Uiteraard krijg je alleen een vergoeding als je de auto ook daadwerkelijk verhuurt. Het kan dus ook gebeuren dat niemand interesse heeft. Betalen gebeurt overigens altijd vooraf. De spelregels zijn verder heel logisch:

  • De huurder moet minimaal 1 jaar een rijbewijs hebben;
  • De huurder moet 21 jaar of ouder zijn;
  • De huurder moet zijn identiteit vast kunnen laten stellen;
  • De huurder betaalt zelf de brandstof en eventuele boetes.

Afsluitend vinden we de missie van Snappcar ook heel mooi. De community is namelijk opgericht met het doel om uiterlijk 2018 bij te dragen aan minder auto’s in Europa, wel 1%. Dat lijkt weinig maar is in absolute aantallen heel erg veel, want elk jaar komen er 1.000.000 auto’s bij! En wist je dat er in Europa 250 miljoen auto’s zijn die gemiddeld 23 uur per dag stil staan? Onzinnig natuurlijk! Als we vaker onze auto met elkaar delen zijn er in totaal minder auto’s nodig. Zo reduceren we de CO2-uitstoot voor de productie van auto’s, gaan we bewuster leven en leren we ook nog eens leuke mensen in onze buurt kennen. Besparen op je portemonnee, en het milieu!

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!