Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen op vakantie? Top 4 tips die je nooit meer vergeet! Tips-GeldBesparen.nl

Op vakantie gaan is een dure aangelegenheid. Niet alleen de vakantie zelf kost al veel geld, maar ook op vakantie zelf wil je natuurlijk allerlei leuke dingen doen en dat is ook niet bepaald gratis. Aan de ene kan wil je wel besparen op je uitgaven aan en tijdens een vakantie, maar aan de andere kant wil je het er ook van nemen! Wij geven je een aantal tips die je niet meer vergeet, want je bespaart er veel geld mee zonder dat je er iets voor hoeft te laten. Je hoeft er niet eens over na te denken… je vakantie wordt alleen maar zorgelozer!

Om geld te besparen op vakantie zijn er veel tips die je waarschijnlijk al duizend keer hebt gehoord: boek met vroegboekkorting, regel vooraf geld door in Nederland al te wisselen, reserveer vooraf al de tours die je wil doen, ga naar de lokale VVV voor tips, enzovoort. Maar wij vinden dat je jouw vakantie niet zo moet overdenken, het is juist de bedoeling dat je er lekker tussenuit bent! Ga dus niet jezelf de zenuwen werken om alles vooraf precies mogelijk te regelen. Volg simpelweg de onderstaande top 4 tips en je houdt vanzelf geld over om leuke dingen te kunnen doen en je juist niet druk te hoeven maken om hoeveel je uitgeeft:


4. Reisverzekering

Belangrijkste tips voor een zorgeloze vakantie is een reisverzekering. Die dekt alle schade terwijl je op vakantie bent, van kapotte spullen tot ongevallen en diefstal. Dat scheelt je veel geld, en een verzekering hoeft niet veel te kosten. Zelf.nl biedt verschillende verzekeringen aan: doorlopend, kortlopend, speciaal voor de wintersport, en je kan zelf kiezen uit allerlei aanvullende modules. Zelf.nl doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dus geen dure commercials op televisie of op de radio. Geen torenhoge gebouwen op dure locaties. En omdat zij besparen, bespaar jij ook! Zonder dat dit ten koste gaat van de dekkingen of van de snelle service. Niet voor niets komen zij vaak als beste uit de vergelijking.


3. Vergelijk hotels

Als je een hotel boekt dan raden we je ook aan om goed te vergelijken. De prijzen voor precies dezelfde hotelkamer kunnen namelijk enorm verschillen naar gelang via welk kanaal je die boekt! Daarom zijn er een aantal speciale vergelijkingssites die jou kunnen vertellen wat de beste prijs is. Twee die we je aanraden zijn hotels.com en hoteldeal.nl

Als je nog verder wil gaan kun je ook proberen een hotelkamer te winnen via een veiling. Dat kun je doen op hotelkamerveiling.nl Dan betaal je helemaal weinig voor je kamer!


2. Vergelijk tickets

Ook vliegtickets zijn de moeite waard om te vergelijken. Voor dezelfde vlucht scheelt dit je zo honderden euro’s! De meest bekende sites zijn:


1. Geld terug op je boekingskosten

Via zogenaamde cashbacksites kun je geld terugkrijgen op al jouw online aankopen, dus ook op je boekingskosten van je vakantie! En omdat dit vaak aan paar procent is van je uitgave kan dit snel oplopen tot honderden euro’s! De beste cashback site is Euroclix en zij geven je korting bij odner andere de onderstaande reisorganisaties, bovenop geldende acties en kortingen:

Corendon | Oad | Easyjet | Thomas Cook | Booking.com | Neckermann | KLM | Center Parks | D-reizen | Roompot | Vrij uit Belvilla | Disneyland Parijs

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!