Geld besparen - Tips

Geld besparen is makkelijker dan veel mensen beseffen, zonde! We werken al hard genoeg! Met onze gratis bespaartips leer je meer uit je inkomen te halen, zonder iets te laten.

Top 6 Besparingen

De meest gekozen manieren van besparen op deze website, met daarbij de mogelijke besparing per jaar.

MethodeBesparing
Cashback€ 1000,-
Tanken met korting€ 150,-
Energie vergelijken€ 390,-
Sim Only vergelijken€ 140,-
Mobiel vergelijken€ 180,-
TV-internet-bellen vergelijken€ 175,-

Bespaarplan

Alle bespaartips in één helder overzicht verzameld. Hierin vind je al onze tips. Doorloop simpel het plan als een checklist om te zien hoeveel jij kan besparen.

Blog


Geld besparen met isolatie | Tips-GeldBesparen.nl

Geld besparen hoeft niet veel moeite te kosten, want sommige manieren van besparen gaan vanzelf, zonder dat je het merkt! Waar doelen we op? Isolatie! Gemiddelde gezinnen geven op jaarbasis ruim €1000,- uit aan gas elk jaar, en daarvan gaat het grootste gedeelte op aan stookkosten. Het verwarmen van je huis is een dure grap, maar door goede isolatie aan te brengen kun je daar ook veel op besparen! Lees welke soorten isolatie goed werken.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de slimste manier om je huis te verbeteren. Het is namelijk makkelijk aan te brengen, het kost relatief weinig om aan te schaffen, en je bespaart er veel energie mee waardoor je de investering snel terugverdient. Andere voordelen van spouwmuurisolatie zijn dat je niet alleen warmte binnenhoudt, maar in de zomer ook de warmte buitenhoudt! Verder is het hulpzaam tegen vochtproblemen en is het makkelijk aan te brengen waardoor je geen rommel hebt in je huis. Met een investering van €750,- bespaar je vervolgens voor altijd €200,- per jaar uit. Klik hier voor meer informatie.

Vloerisolatie

Vloerisolatie heeft naast een flinke besparing op energiekosten nog een ander voordeel: meer woongenot! Omdat je vloer niet meer zo koud wordt voel je je veel comfortabeler in huis zonder schoenen aan en kun je pas echt thuis zijn! Zeker in combinatie met vloerverwarming. Verder is vloerisolatie ook preventief tegen optrekkend vocht, wat veel problemen in huis kan voorkomen.

De vloer wordt geïsoleerd door aan de onderzijde van de vloer en laag isolatiemateriaal aan te brengen. Vaak wordt dit vanuit de kelder of kruipruimte op de onderkant van je vloeren gespoten. Het is geschikt voor de meeste huizen en levert je al snel €200,- per jaar op. Klik hier voor meer informatie.

Kleine oplossingen

Je kan als laatste ook zelf al veel aanpassingen aan je huis doen die snel werken. Dan hoef je dus niet en expert in te schakelen, je hele huis te verbouwen of overhoop te halen.  Kleine dingen als tochtstrips en radiatorfolie verbeteren als de isolatiewaarde van je huis en zorgen ervoor dat je verwarming minder haar best hoeft te doen om het huis op temperatuur te krijgen en houden. Dit soort producten kun je heel goed online kopen in de energiebespaarshop en vervolgens zelf aanbrengen/installeren.

Beste besparing

Beste Cashbacksite

Volg ons op Facebook!